BLOGS EBRENCS

Em sumo a una iniciativa que ha posat en marxa l'Emigdi Subirats i que consisteix, en forma de concurs, en triar els cinc blogs ebrencs que més t'agradin. Com un dels meus plaers diaris es tafanejar el blog Tens un racó dalt del món, del Jesús Tibau, he descobert altres espais de les Terres de l'Ebre i per aquest motiu ja li he enviat els meus vots a l'Emigdi. Per cert, m'agrada molt la imatge creada dels blogs ebrens. És un logo modern i que engloba aquesta zona on, buscant amb tranquil·litat, hi trobes racons molt especials. La meva votació és la següent: 5 vots per Tens un racó dalt del món, 4 punts pel blog De Roquetes vinc, 3 punts per la gent de La Marfanta, 2 punts pel blog del Jesús Ferré i un punt pel blog dels Autors Ebrencs (Octavi Serret). Sort a tots i endavant amb la blogosfera ebrenca!
Per cert, aquest proper dimecres dia 10 d'octubre donaré per enllestida la enquesta que haurà servit per escollir quins tres blogs dels deu que vaig proposar s'enduen el reconeixement ESPAIS. RACONS INTERESSANTS. Tancaré la enquesta el mateix dia que farà tres mesos d'ençà que vaig reiniciar aquest blog d'una forma seriosa i continuada i com tocarà fer balanç, diré els tres noms dels blogs.

Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
Moltíssimes gràcies pel teu suport i el teu estímul.
jesus ha dit…
Molt amable, no feia falta pero li agraeixo molt.
Unknown ha dit…
M'identifico molt amb el blog de l'Emigdi i m'agrada resseguir la finor dels posts d'en Tibau... tot i que no participo gaire en els seus reptes, m'agrada.

Val a dir que a en Tibau el vaig escoltar en una taula rodona i amb l'Emigdi el vaig conèixer ja fa moooolts anys... ni que sigui una miqueta, i ni que fóssim pràcticament adolescents: amb l'univers per copsar i conquerir.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS