ENQUESTA FINALITZADA

Com havia comentat, a les vuit del vespre he donat per tancada l'enquesta que he fet els darrers dies per saber quina opinió en té la gent que entra en aquest espai dels blogs dels polítics amb l'opció de votar-los i amb el compromís d'entregar, als tres primers, el distintiu "Políticament Correcte". M'ha agradat veure la lluita que hi ha hagut per aconseguir la primera plaça tot i que sempre he reiterat que no es tractava de cap cursa ni concurs. També he vist, sobretot durant la jornada d'avui, l'us d'algun programa o mecanisme que multiplica els vots en algun dels blogs. N'hi ha que en molts pocs minuts han multiplicat per molt els vots que tenien per passar davant els altres. També he comprovat que entraven més vots a l'enquesta que el nombre de visites rebudes al blog i per tant s'ha produït alguna d'aquestes alteracions amb mètodes poc habituals. Per això he decidit entregar set premis enlloc de tres tot descartant els blogs que crec que han fet servir els sistemes esmentats i quedi clar que per mi no passa res malgrat crec que ampliant el nombre de distincions faig justicia a alguns. Per tant, finalitzada l'enquesta, han obtingut la distinció els blogs de l'Albert Puñet, el Gerard Castells, el Quim Amoròs, el Joan Aregio, l'Alejandro Fernández, el Joan Sabaté i el Quim Nin. A tots set us faré arribar, via e-mail, el distintiu que podreu posar, si així ho voleu, al vostre blog.

Comentaris

Gerard Castells ha dit…
Hola Òscar,

gràcies, es veu que tinc molts amics a la blocesfera, o que algú s'ha pres això amb catxondeo, he anat seguint les votacions i era divertit veure com jo pujava 6 vots i l'albert 8, jo 9 i ell 8, i així tots els dies. Primer un i després l'altre. M'ha sorpés els vots trets els últims minuts per l'Aregio. Som polítics, així que el que és important és participar. Jo reconec que m'he votat 6 cops...ho confesso! Era divertit veure el pique
Oscar Ramírez ha dit…
Hola Gerard. Jo ja he fet les aportacions que havia de fer en aquest tema, jejejeje.
Hola Òscar!

El gerard i jo ho comentàvem, que els vots pujàven molt i jo, ppersonalment, no acabava d'entendre le perquè.

Si serveix d'alguna cosa, jo no he fet servir cap programa ni "triquiñuela", m'he votat dos cops, desde casa i desde la feina.

Salutacions!
Anònim ha dit…
Ah, vale, donç jo hagues votat tambe amb el portatil de la dona, la psp del nano, i amb el movil de la yaya. I te guanyo.
Oscar Ramírez ha dit…
Que jo no dic res més. Que a mi no m'importa. Ja he fet l'aportació i ja està, jejejeje.
Anònim. Molt bon sentit de l'humor.
Jobove - Reus ha dit…
oscar, no faigis mes enquestes que son molt fàcils de manipular i tu com a periodista ja ho hauries de saber, a tall d'ejemple i em poso pedres a la meva taulada, però la veritat per damunt de tot, el mes fàcil per fer pujar vots, és eliminar els cookies cada vegada i pots votar les vegades que vulguis

salutacions
Oscar Ramírez ha dit…
Hola ganxet! Ja sé que son manipulables el que passa és que quan insinues alguna cosa tothom surt a defensar-se i a mi, ja ho deia ahir, no m'importa que s'hagin fet aquestes alteracions. De totes maneres aquesta trampeta que comentes la desconeixia i és ben fàcil. Ai, ai, ai!
Hola Oscar, acabo de tornar de Llaberia on vam marxar dimecres a la tarda i en allà no tinc internet . Al final com ha acabat ?

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS