OVERBOOKING AL CEL

Al pas que va l'església amb la seva dèria de beatificar a tot Déu i mai millor dit, caldrà fer obres al cel per acollir tots els beats i sants. La cerimònia de beatificació dels 496 capellans, monges i frares espanyols assassinats durant la guerra civil que ha celebrat avui el Papa Benet XVI em sembla una vergonya sense precedents. Gracies al Vaticà ara tenim víctimes de primera i de segona categoria. Els sindicalistes, mestres d'escola, alcaldes i regidors, presidents d'institucions, intel·lectuals, poetes, escriptors, pagesos o els obrers assassinats a la mateixa època van morir d'una forma diferent? havien fet mal a algú? s'ho mereixen? No es mereixen ser beatificats, tenir el mateix honor que els servidors de Déu?
Més preguntes: els capellans, monges i frares beatificats, de quin bàndol eren? En quin criteri es basa l'església per decidir quin bàndol era el bo i el dolent? No som tots, en teoria, animes de Déu? per que es beatifica únicament els morts del 1934 al 1937? Els morts del 1938 al 1939, no tenen el mateix valor?
Indignant i vergonyós. Ara i més que mai em declaro no creient. No sóc ningú per donar cap consell al Vaticà però si recomano a tota l'església un disc. És de Nacho Cano i es diu "Dos mundos separados por el mismo Dios". Com sé que tenen molta feina amb això de les beatificacions, aquí deixo el vídeo i els estalvio més treball.


Comentaris

Mon ha dit…
ei company m'agradat el post pero mes el titol que has posat...molt bo
Waipu Joan ha dit…
calculo que entre sants i beats això serà com un second life celestial. De totes les maneres, una cosa és la fe de cadascú i l'altra el teatre cerimonial. El Vaticà també fa molt de màrketing!
Oscar Ramírez ha dit…
Ei mon, moltes gràcies.
Waipu, tens molta raó amb el que dius del Vaticà. El que saben fer millor és justament vendre. La qüestió és fer diners a costa de les animes dels seus fidels.
Avui hem sembla que més d'un/a parlem de coses semblants. Veient-ho venir vaig apostatar fa poc.
Per cert, a més del Moratinos i altra penya semblant a que no adivines qui ha anat a Roma? (la resposta al meu blog ;-))
Jobove - Reus ha dit…
se els hi està acabant el xollo poc a poc i ells ho saben, que patètic tot plegat fan pena

salutacions
Oscar Ramírez ha dit…
Josep Maria m'he quedat "anonadado" al veure la gent que hi ha anat. No tinc paraules i les que tinc no es poden posar al comentari perquè m'hauria d'autocensurar i despenjar el meu propi comentari.
Ei ganxet! Potser se'ls acaba el xollo però mentre van xupant i treien peles d'on sigui. Salutacions!
zel ha dit…
holaaa, el post molt bo, el títol genial. No sé si se'ls acaba el xollo, mira tu com tenim els fonamentalismes catòlics per alà les amèriques del nord. Salut, abraçades...
Oscar Ramírez ha dit…
Salut i abraçades Zel. Si, ja veig que està el panorama internacional bastant mogudet.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS