QUAN US DEDIQUEU A LA CIUTAT?

Marejar la perdiu i obviar els temes importants. És el que estan fent els polítics de la ciutat de Tarragona amb tanta baralla i amenaces en portar-se als tribunals pel polèmic tema de les targes de crèdit. Els que ara no manen diuen que els que son al govern han col·locat, en només 100 dies de gestió, fins a 22 noves persones a l'Ajuntament de les quals la meitat son càrrecs de confiança i tenen a la seva disposició una tarja bancaria amb diners en efectiu que paga el consistori, o sigui tots. Els que ara no governen acusen d'aquest fet als qui ara manen que amenacen en portar als tribunals als primers. Molt bé. De targes d'aquestes, les que tenen alguns regidors i càrrecs de confiança i que serveixen per malgastar diners publics presenten tiquets legals que ho tapen tot, sempre n'hi ha hagut. A mi no em preocupa en excés. El que si em preocupa és que mentre tots, els que manen i els que no manen, perden el temps en debats simplistes i simplons, la ciutat no es mou i això el ciutadà ho percep. Ara que es torna a parlar del polèmic pas a nivell de la Plaça dels Carros, formulo les següents preguntes sobre temes pendents a la ciutat de Tarragona. Pendents perquè quan uns manen els altres critiquen i mai es resolen qüestions importants.

- Quan acabarà el perill a la Plaça dels Carros soterrant el pas a nivell de la via del tren?

- Quan podrem entrar al Teatre Tarragona per a reduir el nostre dèficit en equipaments culturals?

- Quan s'obriran al public dos monuments declarats Patrimoni Mundial tan importants com el Teatre Romà i la Necròpolis?

- Quan es resoldrà el problema constant del mal servei de neteja que pateix la ciutat?

- Quan tindrem una població de coloms adequada i sense excessos d'aquestes rates-alades?

- Quan es farà una remodelació a fons de la Par Baixa de Tarragona?

- Quan s'asfaltaran les desenes i desenes de carrers en mal estat al centre i barris?

- Quan es faran polítiques dignes d'habitatge per a joves ?

- Quan deixaran de pensar en la seva cartera per a dedicar-se als seus ciutadans?


Si teniu alguna pregunta més la podeu afegir aquí, en aquest post. Esperem que els serveis d'intel·ligència de l'Ajuntament de Tarragona captin les preguntes i aportin alguna resposta.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola Òscar. A les teves preguntes se m'acut afegir-ne unes quantes de noves:
- Quan els polítics deixaran de portar l'etiqueta de "polítics", que muda més que un vestit de nit i es posaran a fer feina?

- Quan els polítics actualment a l'oposició, deixaran de retreure i de reclamar assumptes que ells mateixos, en molts anys, no han estat capaços de solucionar?

- Quan ens diran la veritat de les inversions, de les despeses, de l'estat general de les arques municipals?

- Quan deixaran de pensar en la poltrona els uns, i en el desig de recuperar-la els altres, i de mostraran si tenen el perfil adequat per ocupar-la?

- Quan alguns dels polítics de l'ajuntament deixaran de duplicar i triplicar càrrecs per dedicar-se realment a allò que toca, que és la ciutat de Tarragona?

- Quan se n'adonaran els polítics que van minant la confiança i la paciència de la gent, creant una atmosfera contaminada que fa que mols ciutadans diguem allò tan conegut: "tots són iguals"? Quan faran alguna cosa que ens adoni que pensem malament?

- Com ens ho farem la ciutadania, per tornar a confiar en els polítics?

No sé perquè, em fa l'efecte que aquestes preguntes, les teves, les meves i les que es vagin afegint, no obtindran resposta, o almenys, no la resposta que correspondria per tornar a recuperar la confiança en els polítics. Em sento estafada.
Oscar Ramírez ha dit…
Em semblen unes preguntes molt bones que poden crear molt debat. A veure si algú ens les respon. Gràcies.
Anònim ha dit…
bones,
sense ànim de voler defensar a ningú, el problema principal és que sempre (i vull dir sempre) estàn en campanya electoral, en part per què volen, en part per què la competència també ho fa...
i quan no manen saben lo que poden prometre per què no manant poden dir-ho tot, i quan manen doncs llavors a reconduir-ho per què no poden fer-ho...
el perfil que tenen per fer la feina no compta massa, compta la posició al partit i el grau de confiança...què fa la regidora de festes? quina experiència té?
ho sento...estic poc optimista avui.
salutacions
Ricardo Santiago
eric castel ha dit…
- quan es podran començar a utilitzar els contenidors soterrats que ja estan instal·lats i que només manca que es desbloquegin?

- aprofitaran l'instal·lació de la eoi a l'antic edifici de la chartreuse per a dignificar d'una vegada per totes el carrer reial i tots els voltants?

- quan tindrem un pavelló esportiu digne per la ciutat?

- quan es dignaran a arreglar el carrer jaume i, possiblement el carrer més abandonat de la ciutat?

- quan tindrem uns polítics (siguin del color que siguin) que no es deixaran trepitjar pels interessos de Barcelona en tema infrastructures i vetllaran pel problemes que tenim al Camp de Tarragona?

... i una última...

- quan s'aprovarà el poum?
Oscar, estic completament d'acord amb tu. De fet ahir al meu bloc vaig pensar un post similar.

Ànims!
Oscar Ramírez ha dit…
Ricard, entenc el teu plantejament. Jo ho comparteixo bastant per no dir del tot i sobretot vist el que tenim ara. I no parlo ni de Ballesteros a Tarragona o d'una altra persona a un altre municipi. És un sentiment generalitzat: el de la poca il·lusió que transmeten els polítics als ciutadans i això provoca que la gent passi perquè està convencuda que els problemes continuaran i ningú els resoldra. Mireul frase més típica si parlem de política la deia abans la Roser: TOTS SON IGUALS. Jo crec que la gran majoria s'ho ha guanyat a pols.
NASTRUD: Molt bones preguntes, si senyor. Jo sé que me'n deixava però també sé que les anireu penjant aquí.
Joan Miquel: una salutació i de pas, si vols, deixa unes quantes preguntes. Més que res, per diversió.
Jobove - Reus ha dit…
i dels estornells que no en parleu ?

fà vergonya i ho diu un de Reus que només tenim una merda de patrimoni, però quin suc que li traiem, que tingueu el Teatre de devant de la "geganta" anys i anys en estat d'abandó, i em penso que és peça única al país, vergonya !!!

salutacions
Oscar Ramírez ha dit…
Apunto el tema estornells perquè és cert que fan molt malt. Sense anar més lluny provoquen moltes de les baixades de tensió que hi ha a la xarxa elèctrica perquè es posen tots a sobre els fils. Sobre el tema patrimonial de Reus, divergim. Jo crec que el patrimoni modernista de Reus és molt important. Queda clar que el llegat romà és a Tàrraco però Reus té un bon patrimoni arquitectonic.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS