VILA ENLLÀ (CAPÍTOL 2)

Arriba la segona entrega d'aquest espai que he anomenat Vila Enllà on comento cinc informacions que he vist al llarg de la setmana i que es mereixen, com a mínim un petit comentari.
El peix gran es menja al petit i es demostra un cop més amb la denuncia que ha fet un pescador de Tarragona. Assegura que la fuita de fuel de Repsol ha malmès el palangre de la seva barca. Un cop més rep el sector de la pesca però ara cal saber la resposta a la pregunta bàsica: algú li farà cas a aquest pescador o passarà com sempre que davant d'aquestes situacions han de pagar-se l'avaria de la seva butxaca?
Els Ajuntaments ja no son aquella administració que presta servei al ciutadà. Ara son elements recaptadors, escurabutxaques dels seus clients, nosaltres. Els aparcaments de Reus recaptarà enguany 4 milions i mig d'euros més que l'any passat. No cal dir més.
A l'Ajuntament de Reus no canta únicament l'Ariel Santamaria. També canta i cada dia més el propi Alcalde. Lluís Miquel Pérez li ha prohibit al portaveu de la CORI tornar a casar si va vestit d'Elvis. Algú li diu a Pérez si la roba que es posa al matí li queda bé o sembla un Charlot?
I encara a Reus, bevem bevem que el món s'acaba. Un reusenc ha dedicat mitja vida a crear el que ara ha anomenat Museu del Vermut. El protagonista és la beguda i els elements recollits son tots al voltant d'aquest caldo dolç que s'acompanya amb sifó, patates, olives i escopinyes. La pregunta que em ve al cap és clara: calia parlar ara del vermut? Justament ara que faig dieta?
I últim apunt. Unespa (Unión Española de Entidades Aseguradoras) permet omplir un qüestionari que al final, contestades les preguntes, et diu quants anys més viuràs. Lògicament és absurd però m'ha agradat veure que no moriré fins els 73. Encara no he viscut la meitat de la meva vida.
Per acabar, comentar-vos que he incorporat a la secció Espais Interessants el blog de la Maria Rosa Martí. Es diu Feminitzant la Tarracosfera i és altament recomanable. Per cert, Tarragona 2016, un dels meus blogs preferits, fa un any de vida així que entreu-hi i els dieu alguna cosa al Pere i al Cèsar. Pel que fa a la imatge de la setmana, em quedo amb la imatge del post sobre el noi agressor i la dels immigrants empresonats en un cayuco però també amb un vídeo que podeu veure al blog del Josep Maria Yago. És del cantant José Guardiola "el fatxa". No us perdeu la lletra. Feu clic aquí. La imatge del post és de les Illes Faeroe que molts coneixent per la seva selecció de futbol. A la secció una ullada... podreu fer una visita a les Faeroe i també a San Marino, dos petits grans espais dins el món.

Comentaris

Unknown ha dit…
Visitar San Marino és una d'aquelles assignatures pendents dintre de l'àmbit realista.

Salutacions!
Anònim ha dit…
Hola Òscar,

no m'gradaria ser gafe, però a mi me posava que viuria fins els 87!!!Quina vida més insulsa tinc!!!

Gerard
Oscar Ramírez ha dit…
Hola Tondo. És cert que ho tenim a prop però quan preparem un viatge mai el tenim en comte Sant Marino.
Gerard, a tu et dóna 14 anys més perquè no deus fumar. A mi em deia que me'n treia 14 pel tabac i el sobrepes. Quina computadora més mal educada.
Waipu Joan ha dit…
Els ajuntaments què són doncs??? Si no estan al nostre servei algú hauria d'anar a explicar-los la seva feina.
Oscar Ramírez ha dit…
Waipu, del que son al que haurien de ser, hi ha un abisme descomunal. La màxima dels ajuntaments és "paga i calla".

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS