ARA SI, ARA NO

Si hi ha una cosa que em molesta de les persones és la seva indecisió, un defecte que no comparteixo perquè a la vida cal ser atrevit i arriscar amb el que això comporti. Si un no arrisca no comet errades però el pitjor és anar per la vida exercint de cagadubtes. Si hi ha una cosa que encara em molesta més és un govern indecís que navega quan ha de prendre qualsevol decisió important. Ara poso zones blaves a diferents barris de Cambrils, ara no les poso perquè la gent se'm queixa. Ara omplo la Plaça del Mercadal de Reus de torretes gegants, ara les trec perquè ningú les vol (i ara on les poso?).
Hi ha consistoris que es passen la vida així i hi ha governs que també són kafkians, cagadubtes, amb les seves decisions. Avui diuen blanc i demà diuen negre, segons bufa el vent o baixa el riu. Hem passat de la situació extrema de sequera a una situació més estable que ja ens permet tornar a omplir les piscines, regar els jardins i alimentar els camps de golf. Hem passat de fer el transvasament de l'Ebre a BCN a dir que ja no convé perquè la climatologia s'ha aliat amb les Terres de l'Ebre perjudicant els pessimistes i egoistes que obligaven a les comarques de Tarragona, un cop més, a ser solidaries amb la resta del territori.

Una altra. Ens van dir que quan plogués prou prendrien com a primera mesura d'urgència la suspensió del transport d'aigua amb vaixells des de França i l'Ebre fins a Barcelona però resulta que han signat un contracte fins el mes d'agost i ara no poden aturar el tema. I què en faran de les canonades que han comprat i que eren per a fer el gran transvasament si finalment no el fan?
Jo he trobat la solució. Que les utilitzin per a fer escultures per guarnir places i rotondes com aquesta plaça de Reus de la foto que es diu la Plaça del Canal i que, com veieu a les imatges, d'aigua en gasta i no pas poca. Que en posin unes quantes al costat de la Torre dels Vents de Tarragona, un monument fet de ferro i tant fred per la vista com aquest metall. I si encara els sobren canonades que les venguin a Port Aventura per a fer un nou Dragon Khan. Ja sabem que els governs tripartits són tota una aventura on fa por pujar-hi.

Comentaris

L'autor ha eliminat aquest comentari.
sí, però no només els governs canvien d'opinió ràpidament, sinó també els partits que passen a l'oposició...
Oscar Ramírez ha dit…
és veritat però els que decideixen són els qui governen. Ja sé per on vas i és cert que ningú es pot amagar de les seves responsabilitats o d'allò que van dir i ara lamenten haver dit. Però reitero, el que passa al país és fruit del que fan els qui tenen el poder.
Anònim ha dit…
No al trasvasament ni al Montilla ni a les esquerres. Fora aquesta gent. Ho diu un ebrenc que estudia fora però que té la seva terra al seu cor.
Jobove - Reus ha dit…
Bon post Oscar, canya als cagaduptes !!

salut company !!
Anònim ha dit…
Com diu el mossen: Benaurats els cagadubtes perquè aquests governaran l'ajuntament de Cambrils. Amén!

Hi ha molta gent que comença a estar tipa d'aquesta colla d'incompetents mediocres i que no tenen la més mínima consciència de ser-ho. Petonets a totes les pliqueres i carpe diem!
Oscar Ramírez ha dit…
Amb respecte a totes les opinions, gràcies a tots pels comentaris. En aquest tema, no en treure'm l'aigua clara.. jejeje.
Oscar Ramírez ha dit…
Per cert, el gag que han fet avui al Polònia amb el Montilla i els seus dubtes sobre el SI o el No al transvasament, m'ha recordat molt a aquest post. Mira, que hi farem!
Anònim ha dit…
Quina llàstima que aquest post tan interessant no el llegeixin els regidors i regidores del govern municipal.
Sovint no seguir la majoria té aquestes coses, què hi farem... . Enhorabona veïns de l'eixample platja...!
Oscar Ramírez ha dit…
Veí de Cambrils. Em consta que alguns regidors del govern de Cambrils si que llegeixen els posts i aquest blog. Bé, em consta i ho sé de bona tinta. Una altra cosa és la lectura que en fan de cada opinió meva. Gràcies pel comentari.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA