LES PERLES DE L'HORT


Un, en aquest cas jo, planta aquí i rega allà. La darrera entrevista que he vist a Televisió de Cambrils (cap comentari de moment) és d'aquelles que t'aporten noves visions de la vida. Els ciutadans vivim en relació al que guanyem i d'altres guanyen molt i viuen molt bé gràcies als primers, als que vivim alimentant vividors incrustats pels partits que van d'esquerres i són de cartera. Coses que passen. Jo, jo, jo... No és el Pare Noel tot i que ho sembli.
És la recent escollida (per ells) Directora dels Serveis Territorials d'Interior i Relacions Institucionals. Les seves perles són tan variades que el meu cos s'esglaia. Arriba a Tele Cambrils on li volen fer una entrevista per parlar de les seves competències locals i explica allò que li han dit que digui i que és, senzillament, el programa nacional centrat a BCN que redacten la gent dels verds que governa a molts indrets de Catalunya malgrat ser el darrer partit al rànquing electoral.
La Dama de l'Hort fa una diagnosi barcelonina que no té res a veure amb les comarques de Tarragona. Les seves perles són amplies. Parla constantment del fet "jo". Diu que certes competències les té ella (jo), ens ven la moto de l'arribada dels Mossos d'Esquadra a Tarragona com un procés magnífic i llavors ens dóna el disgust. Mai veurem tot el cos junt en les seves competències. Posaran una oficina a Les Gavarres, una altra a Reus, una davant de Joan XXIII, una a Salou i una al Centre d'Emergències. Mai tindrem, en argot d'hort i pagès, l'enciam, el tomàquet i la ceba juntets. Haurem d'anar a buscar solucions on, en paraules de la Delegada, no hi són perquè és "en un lloc nou on ha d'aprendre molt". Anem ben servits. Situen al capdavant dels departaments de la Generalitat a inidivus/es que ens aporten dosis de mal humor i desconeixement. No hi ha res com ser verd o verda ja siguis nou o vell. Alguns Consellers (i no amplio l'àmbit d'actuació) estant més macos quan els imiten al Polònia.

ELS SEUS MOSSOS VOLEN QUE PLEGUI.

Comentaris

Anònim ha dit…
Ens foten l'aigua, ens foten el pel però tots aquests càrrec a finals de mes cobren quantitats insultants per la resta de mortals que com tots nosaltres. Saps com em puc mirar aquesta entrevista?
Anònim ha dit…
PER E.MAIL TOT L×HORT

apa noi

i aqui una perla

http://www20.gencat.cat/portal/site/SalaPremsa/menuitem.342fe4355e0205d607d7ed42b0c0e1a0/?vgnextoid=f60f88c0b0549010VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=f60f88c0b0549010VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextfmt=detall&contentid=462fcdb86ddc9110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD
Oscar Ramírez ha dit…
Peter, sé que a vegades TV Cambrils hi penja alguns espais dels que fan. Ignoro si és el cas. Mira-ho posant al cercador del Youtube TV Cambrils.

Apa Noi: Ja he vist l'enllaç, moltes gràcies. És el mateix que explicava jo però explicat més extesament. Aquest és el contingut:

L’Àrea Bàsica Policial (ABP) del Tarragonès s’ubicarà provisionalment al mateix edifici que l’Àrea Regional de Trànsit de les Gavarres, amb una oficina de denúncies al nucli urbà de la ciutat de Tarragona.

L’Àrea Territorial d’Investigació (incloent-hi la Unitat Territorial d’Investigació i la Unitat Territorial de Policia Científica) seran a l’edifici de la Comissaria de Reus, mentre que els agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i els membres del TEDAX aniran a l’edifici de la Comissaria de Salou.
Anònim ha dit…
si oscar miral be

barracons , fin el 2010 o 11 o 12

Apa noi
Anònim ha dit…
El secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, han explicat avui en roda de premsa l’acord assolit per a la ubicació provisional dels serveis policials dels Mossos d’Esquadra de la Regió Policial del Camp de Tarragona i l’Àrea Bàsica Policial del Tarragonès.

Boada ha explicat que una vegada estudiades diverses opcions per ubicar provisionalment els serveis policials fins que estigui construïda la comissaria definitiva al barri de Camp Clar de Tarragona, el Departament d’Interior i l’Ajuntament han optat per l’opció més eficaç des del punt de vista policial, que permetrà donar el millor servei preventiu i reactiu a la població a partir de l’1 de novembre, quan el desplegament sigui complet.

“Garantim que el desplegament dels Mossos d’Esquadra a la ciutat de Tarragona, a les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre es farà efectiu amb totes garanties l’1 de novembre, i en el cas de la seu regional de Tarragona amb una ubicació provisional que té en compte les necessitats de seguretat de l’àmbit metropolità”, ha dit Boada.

L’acord preveu que, la prefectura regional (seu de la Regió Policial), la Sala Regional de Comandament (SRC), la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA), la Unitat Regional de Proximitat i Atenció al Ciutadà (URPAC), i els serveis d’administració de la Regió Policial se situaran en uns mòduls que s’instal·laran al costat de l’actual CECAT, a la carretera T-11, que va de Tarragona i Reus.

En total s’instal·laran 850 metres quadrats de mòduls completament habilitats perquè els agents dels Mossos d’Esquadra puguin desenvolupar la seva tasca amb el màxim confort.

APA NOI
Oscar Ramírez ha dit…
En el fons, Apa Noi, estant fent un pedàs, una xapussa més. Som els últims a rebre el desplegament i a sobre ens el fan en males condicions. Sempre serem els de segona categoria. Que trist.
Anònim ha dit…
Oscar, no et preocupis que l’enciam o el bròquil que has posat, s’està florint. La sort és que, passi el que passi, aquesta vividora de la gauche divine pringa i ho fa per incompetent, per manca de capacitat, per orgullosa, per creguda i, sobretot, per prepotent. Ja fa temps que ho pronostico. Aquesta dama, cada dia fa més pena. Lògicament, mentre els pseudo-intel.lectuals de pretesa esquerra d'aquest país tinguin poder, tindrà feina i continuarà tocant-nos els ous. Tinc o no tinc raó?
Oscar Ramírez ha dit…
Tot s'acaba i si a sobre dius que s'està florint acabarà abans i tot. En tot cas, és molt trist que en una entrevista local no es pugui explicar res d'aquest àmbit i s'hagi de recorrer a la pindola inserida al clatell on hi ha totes les dades de BCN.
Anònim ha dit…
Tranquil Oscar, que com més alt pugi, més soroll farà al caure i més s'esclafarà. Després sempre queda el Prozac
Oscar Ramírez ha dit…
Mosso, si és així (no ho dubto) li faran falta dosis molt altes o altres solucions que, en tot cas, no veuré.
Josep (sl) ha dit…
Sincerament Feia temps què no sentia les paraules Gauche Divine. Es trist què en àrees de responsabilitat hi hagi gent que et fan preguntar-te si la llei de Peter esta contrastada empíricament. Suposo què algun mèrit ha fet per arribar on és.
El problema és què segons el teu escrit. Els ciutadans tenim raons per posar en dubte l'existència d'aquests mèrits.

De fet el territori té unes necessitats pròpies que poden ser diferents de les de Barcelona i la seva àrea. és trist què un alt càrrec desconegui el territori d'on és el màxim responsable d'un àrea tan sensible com la que gestiona.

De fet el què no suporto de la Gauche divine dels casos de persones què jo conec. És la seva capacitat de Creure que la bondat de discurs ho justifica tot.
Oscar Ramírez ha dit…
Estic bastant d'acord amb el que dius. El més trist és aguantar persones que desconeixen el seu entorn de treball.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS