QUÈ VOLS QUE ET DIGUI, FA MOLTA GRÀCIA.


Tinc per endavant un cap de setmana diferent i deixo enrere uns díes que han servit per fer neteja tot eliminant petjades que no han deixat mai empremta, imatges mentals que ja he esborrat. Demà dissabte viatjo a Vallromanes, al Vallès Oriental. A les set de la tarda s'iniciarà la presentació del llibre "La Catosfera literària", un recull de cent escrits sobre literatura i el món de les lletres que han publicat un centenar de blogaires catalans. Diuen que és la primera antologia catalana de textos escrits als blogs i que a la xarxa s'està fent una part essencial de la literatura del present. Al projecte s'hi van presentar molts blogaires i un jurat format per experts va destriar, triar i remenar fins escollir els cent qur formen part de l'obra. Tinc el plaer i l'honor de ser un dels cent i per això viatjo demà a Vallromanes, a la presentació. El dimecres al matí em van aribar a casa quatre exemplars del llibre i ja n'he regalat un parell a amics que sé que els llegiran com toca. Ahir dijous es feia la presentació oficial a la premsa. L'acte es va dur a terme a la Llibreria Catalònia de Barcelona i hi van assistir el Jordi Ferré de Cossetània Edicions, amb seu a Valls i responsable de la edició, el Toni Ibañez com a coordinador de l'obra i el Marc Vidal que va organitzar la trobada de la Catosfera de Granollers on es va gestar tot el projecte i es va fer la tria dels autors.

La premsa s'ha fet resó de la notícia que avui podem llegir a molts mitjans com el Directe.cat, Avui, 3cat24, Agència Catalana de Notícies, ADN, Eldebat.cat, elsingulardigital.cat, El Punt, naciodigital.cat i els blogs del Toni Ibañez i el Marc Vidal. Cal recordar que ja fa díes que es parla d'aquest llibre i que altres mitjans n'havien parlat. De la presentació d'ahir hi ha també el document corresponent al Youtube. Us penjo el vídeo on el Toni Ibañez fa una radiogràfia d'aquesta obra i del món blogaire. Què voleu que us digui, em feia gràcia compartir-ho amb vosaltres. Per acabar us comento que he incorporat a la secció de links catorze nous espais (blogs) que fa díes que segueixo. Són, en tots els casos, racons virtuals interessants per diferents motius. Aquest diumenge incorporaré altres links a la secció de premsa perquè em falta una secció de la premsa digital que encara no tinc creada i que espero que us serveixi per estar ben informats.


Comentaris

Josep (sl) ha dit…
No se perquè no puc veure algun dels teus vídeos.
Anònim ha dit…
Ja explicaràs com ha anat aquesta presentació.
Oscar Ramírez ha dit…
Josep, no t'hi puc dir res perquè de moment ningú més m'ha comunicat aquest problema. Jo faig el de sempre per a penjar-los. Si et torna a passar, diga'm quin comentari et surt a la pantalla.
Eva ha dit…
ei gràcies per visitar-me i deixar-me un comentari :)

molt bona aquesta iniciativa de publicar un llibre amb textos de blocaires, tan de bo això es fés més sovint recollint diversos tipus d'articles publicats, hi ha tants temes que fins i tot se'n podrien fer col·leccions...
Oscar Ramírez ha dit…
gràcies a tu Eva. El fet és que, com tu dius, es poden fer molts llibres sobre diferents temàtiques però falten editors que s'arrisquin a publicar-los. Crec que aquest llibre és el primer pas cap a nous horitzons. Ens parlem.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS