54 PLACES VACANTS PER A PERIODISTES

Si ets periodista i no tens feina, enhorabona!. Amb la constitució oficial del nou Parlament Europeu faran falta 54 periodistes. La feina serà senzilla: escoltar, apuntar en brut, escriure a ordinador i penjar-ho a la xarxa. Ja sabeu que els blocs estan de moda entre els polítics i que tots en volen tenir un per què consideren que és una eina molt més propera al ciutadà, més que una web que queda com a més institucional o de partit.
Diversos eurodiputats catalans i espanyols han avançat i anunciat que obriran el seu bloc on explicaran les seves vivències a la cambra europea, el seu dia a dia com a europarlamentaris. Com succeeix en aquests casos, la feina la faran els periodistes contractats per aquesta gran ocasió.
Tots sabem que són pocs els eurodiputats que escriuen al seu propi espai virtual i que tiren de l'ajuda dels periodistes a qui els hi diuen què volen dir als seus lectors. El redactor escolta quin missatge vol adreçar el seu dictador (que dicta) i li dóna forma per deixar-lo "niquelao" al bloc signant sempre, això si, el polític i no pas el periodista.

Hi ha excepcions com un diputat socialista per Tarragona que és al Congrés dels Diputats i que segueix narrant les seves peripècies pels carrers i locals de la capital. Mai explica res del què fa el seu grup per les nostres comarques i quan ho fa, ens enganya i s'enganya a ell mateix. A Espanya li pertoquen 54 eurodiputats o sigui que hi ha lliures 54 places. No sigueu rucs i envieu ja els vostres currículums. Per cert, s'accepten fotocòpies del carnet de militant com a part del document.

Pel sou no patiu. Fa poc que els afortunats d'Europa s'han aprovat un augment de sou de 4.000 euros mensuals. Eldibuix que acompanya el post ho explica i segur que a més d'entendre'l us deixarà més tranquils.

Comentaris

Esther Gironès ha dit…
Jo m'hi apunto ja! Vull ser una negre política i cobrar com a tal (en negre) jijiji.
Anònim ha dit…
Tal i com està el negoci, ja em diràs on he d'anar i "palante como los de alicante". Europa no es mereix aquesta mena de personal que els representi.
joan reca-sens ha dit…
On vius tu ja n'hi ha de gent que té negres que escriuen al seu nom. Per cert, has vist la Revista Cambrils parlant del tema TV? Es que com tu en parles, per això t'ho dic, amic.
Oscar Ramírez ha dit…
Esther, si vols ser negre, cap problema. Apunta't a un dels partits d'esquerres i aviat estarà ben negre.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, has d'anar a qualsevol partit i els hi dus el teu curriculum. Ja veuràs que tindràs resposta, o no.
Oscar Ramírez ha dit…
Joan Reca-sens, on jo visc hi ha gent gris, no arriben a cap altre nivell. I els negres que tenen, que en tenen uns quants, al seu moment es quedaran blancs, ben blancs.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS