APA ! JA ÉS AQUÍ

Acabo d'enllestir els nous canvis del blog. Ja hi tot allò que volia. A partir d'ara aquest blog té dues columnes laterals i la central que és la dedicada als escrits. A la columna de la dreta hi ha el llistat dels blogs que segueixo i que llegeixo. També hi he incorporat un traductor de 40 idiomes per a tots aquells que entren des de països de parla anglesa, francesa, alemanya, italiana o d'altres indrets i que disposen de traductors menys potents. A la part esquerre hi trobareu l'arxiu, els temes tractats, el feed de les notícies més llegides i altres elements que ja existien. N'hi ha de nous i entre ells destaco la capçalera de titulars de notícies de casa nostra que ens ofereix un nou mitjà digital que s'ha presentat aquest vespre a la ciutat de Tarragona. Us parlo del delcamp.cat, una nova aposta online que, com la resta de les existents, espero que tiri endavant. Aquest nou mitjà es pot consultar a la secció de digitals que també hi ha a la columna esquerre.
Hi ha quatre seccions que contenen els principals diaris online, diaris digitals, ràdios del món i diaris de molts països. També hi ha una secció de webcams en directe i una altra de països poc coneguts i que m'agraden força. Totes les seccions han estat actualitzades perquè hi faltaven mitjans. Espero que, tot plegat, us agradi. Demà ja seguiré esmolant la meva ploma per parlar de temes d'actualitat.

Comentaris

McAbeu ha dit…
Trobo molt bona idea aquest portal DELCAMP.cat, també posaré el seu widget de notícies al meu blog i també espero que tiri endavant.
Sé que no és exactament el mateix però encara trobo a faltar el diari gratuït AQUÍ que es feia a Reus i que va haver de plegar fa uns mesos.
Oscar Ramírez ha dit…
A mi em passa igual McAbeu. I justament ahir vaig trobar-me a l'ex-director de l'Aquí, un bon amic meu. Era un molt bon mitj. Pel que fa al delcamp.cat, de moment pinta bé. Ja veurem, el temps dirà.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA