IL.LUMINATS (6): ELS 200 GUILLATS



Sóc una persona molt permisiva i entenc molts conceptes de l'art que molts altres podrien criticar. Això deu ser fruit dels anys que vaig estudiar a l'Escola d'Art de Reus. Per tant, puc arribar a comprendre certes excentricitats però no pas les "anades de bola" dels molts tocats de l'ala que caminen al nostre costat, al mateix món que nosaltres. Els 200 frikies guillats que ahir van decidir pujar les rambles de Barcelona tot ballant el Moonwalk de Michael Jackson no tenen gaires qualificatius a parts dels ja citats. En tot cas, són il·luminats i més que gràcia, fan pena al veure'ls així, en ramat tot imitant el seu idol que era una persona a qui ja vam citar el dia que la va palmar.

Perdoneu que ho digui així però crec que hi ha persones que es moren i personatges impresentables que la palmen. Si us plau, eviteu que els vostres fills, amics, familiars adults i essers estimats vegin les imatges que veureu al vídeo que han penjat tots els diaris. Ho heu d'evitar perquè tot allò dolent és contagia i podrieu perdre a un dels vostres per sempre més.

Mentre aquestes 200 criatures de Déu feien el ruc a la rambla, al món seguien passant coses habituals (que no pas lògiques): s'incrementaven les victimes de violencia de genere, les dels atemptats a l'Orient, les dels vols d'avions atrotinats de quarta mà, les d'una Grip A que cap govern té controlada, les ...

Comentaris

Anònim ha dit…
De Colom a Pl. Catalunya? Devien acabar ben marejats. Apart que el que feien ni tan sols era el Moonwalk. Em pregunto qui haurà sortit amb aquesta idea de bomber.
Oscar Ramírez ha dit…
Martí, suposo que aquesta idea surt del camp d'algun dels 200 guillats que hi van participar. Per cert, com bé dius, no se sap ben bé què ballen. El vídeo es patètic.
mossèn ha dit…
i acaben tocant-se els ous ??? ... salut
La Familia Menta ha dit…
Que pesats... Quan a algú se li mor un familiar o algú pròxim, no es posa a fer el ca**llo d'aquesta manera tan vergonyosa. Doncs perquè ho han de fer per algú que ni tan sols han conegut? Una cosa és retre homenatge, i l'altra és no tindre mesura ni criteri.
Oscar Ramírez ha dit…
Mossèn, se'ls toquen i els toquen als altres, jajaja.
Oscar Ramírez ha dit…
Myriam Z, completament d'acord. Aquests festivals de frikisme no tenen cap ni peus. No s'enten per enlloc que facin aquests espectacles però queda clar que estan ben sonats.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS