NET, CURIÓS I ENDREÇAT


És l'exemple més clar del lema utilitzat per l'Ajuntament de Cambrils per a demostrar que el municipi està així: net, curiós i endreçat. Les fotos pertanyen a dos contenidors, capturats per la càmera a l'atzar perquè podrien ser els de la Plaça del Pòsit o qualsevol altre carrer o plaça, del barri dels Ametllers, a Vilafortuny.
Fa setmanes que no veuen l'aigua, setmanes durant les quals han rebut la visita diària, i molt massiva fruit de l'increment de població a l'estiu, de les bosses de brossa que ja porten mosques incorporades. Aquestes mosques s'agrupen amb les que ja resideixen als contenidors i, totes juntes, fan petar la xerrada tot lloant la tasca del govern cambrilenc.
Els veïns de la zona s'acosten a aquests negres i llefiscosos recipients amb mascaretes i guants sanitaris. Jo, no. Jo he optat per llençar la bossa d'escombraries a distancia, a uns trenta metres i amb una catapulta construida per aquesta ocasió. Els primers dies el sistema té les seves errades però acabes agafant la pràctica i al final, entren a la primera.
Fa pocs dies un veí va obrir la tapa d'un dels contenidors i s'hi va quedar enganxat. Ningú s'ha atrevit a apropar-s'hi. Li portem el menjar i ampolles d'aigua però sense tocar-lo a ell. Ho fem perquè la merda, com l'electricitat quan t'enrampes, enganxa al qui ja està enganxat. Esperem que els camions que netegen els contenidors arribin aviat per alliberar a aquest veí del seu suplici i a la resta de les pudors que desprenen aquests elements. A altres ciutats es renten a diari, dos cops al dia o un cop cada dos dies. A Cambrils, com és una ciutat curiosament desendreçada i gens neta, les coses són diferents.

Comentaris

mossèn ha dit…
un plat de mosques és de lo més "cool" ... enhorabona !!! ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
Mossèn, vostè tot el que soni a "cul" ho accepta com animal de companyia, jajaja.
Joan Ramon ha dit…
Enhorabona per l'escrit. Poques vegades he vist un sarcasme tan bo com el teu. He entrat al teu bloc per recomenació d'un amic i ja veig que no té cap desperdici. Salut!
Oscar Ramírez ha dit…
Joan Ramon, moltes gràcies. Intento posar la dosi de bon humor per parlar de temes que són d'afectació general i que haurien de fer caure la cara de vergonya als polítics que toqui, en aquest cas als qui manen a Cambrils.
Tranquil que tinc més capítols preparats. Si vols riure, entra més sovint i diga's la teva. Salut!
Apa Noi ha dit…
oscar
una denuncia a sanitat es lo que este de fer, amb la salut no es pot jugar, al LORO AMB LES INFECCIONS, despres tots plorem

salut
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, com sempre, fins que el problema no sigui ben gros no hi haurà les solucions.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA