POST 500


Tot i el bitllet que acompanya el post, aquest blog no té preu i entrar-hi, gaudir-ne i llegir els escrits, és gratis. Aquest és el post número 500 i fa pocs dies aquest espai anomenat Tot és possible celebrava el seu segon aniversari. No cal entrar a analitzar quanta gent ens ha visitat des de la creació del blog i quants comentaris s'hi han generat. Les expectatives s'han complert amb escreix i estic molt satisfet d'haver estat constant escrivint quasi a diari per plaer, sense cap obligació. Potser no és el blog més maco de la xarxa, potser no és el més visitat, potser hi ha gent que s'hi ha avorrit però, en tot cas, és el meu blog i per a mi és el millor. Moltes gràcies a tots els qui hi heu participat i ho feu encara. Compartir no és fàcil i dir les veritats comporta disgustos, pressions però també alegries i la confiança de saber que allò que dius, ho dius donant la cara.

D'aquí a poques setmanes tinc previst fer una cos que fa temps que desitjo. Serà gros, us ho asseguro. Els qui hem llegiu habitualment i els companys blocaires ja en rebreu noticies. M'he escapat un moment de la festa del barri dels Ametllers per a escriure aquest post. Torno a marxar, encara queden molts actes i molts minuts per compartir amb els meus veïns.

Comentaris

Laia Martínez ha dit…
Et felicito de tot cor pel post 500! és un número que costa de dir, eh! jo en porto 25 d'articles, així que mira si em queda encara! hehehe m'alegro que continuis amb ganes d'escriure, perquè això vol dir que ens continuarem llegint. Fins la propera Òscar i que aquestes festes d'estiu vagin la mar de bé. Ja ens explicaras les novetats! petons
McAbeu ha dit…
Felicitats pel post-aniversari!
I esperem aquestes novetats que anuncies.
mossèn ha dit…
enhorabona tio bueno !!! ... salut
zel ha dit…
Jo passo a felicitar-te, i a desitjar com a mínim 500 posts més! Déu n'hi do, quina feinada! I de la bona!

Petons, passa per casa a veure fotos de Formentera, que m'he escapat uns dies!
Oscar Ramírez ha dit…
Laia, moltes gràcies. 25 escrits ja són molts. Hi ha molts blocaires que no hi arriben.
Oscar Ramírez ha dit…
McAbeu, moltes gràcies. Aviat parlaré de les novetats.
Oscar Ramírez ha dit…
Mossèn, no escrigui més si no porta posades les ulleres, jajajaja.
Oscar Ramírez ha dit…
Zel, moltes gràcies. Per cert, ja he vist les fotos de Formentera i són una passada. Us recomano a tots que hi entreu a mirar-les.
Esther del Campo ha dit…
Enhorabona Òscar, sobretot per la constància i perquè cada dia ets capaç de trobar alguna cosa interessant (i un moment) per explicar-nos-la a través del bloc, cosa que no es gens fàcil... 500 apunts són molts, moltíssims, i pocs blocaires poden dir-ho. Jo, en tres anys, només he arribat a publicar-ne 185... hehehee, el tot és possible és tot un exemple a seguir :)
La Familia Menta ha dit…
Moltes felicitats!!!! 500 posts ja són una animalada... Espero que d'aquí poc puguem celebrar els teus 1.000 post. Endavant, seguieix així!!
Oscar Ramírez ha dit…
Esther, em faràs posar vermell. Moltes gràcies, de tot cor. Intento fer lectures dels temes que llegeixo o escolto i compartir aquestes lectures amb vosaltres. La teva xifra, 185, és molt bona. Et surt a un post cada quatre dies i pensa que això hi ha molts blocaires que no ho fan. Moltes gràcies de nou.
Oscar Ramírez ha dit…
Myriam Z, moltes gràcies també a tu per seguir els escrits que vaig posant. Espero arribars als 1.000 i ho celebrarem. Per cert, ahir vaig parlar amb un expert amb publicitat i li vaig recomanar que entri al teu blog. Li vaig dir el que penso, que per a mi és molt bo. Em consta que ja hi ha fet la primera visita. Es diu Joaquin i fa poc ha publicat un llibre sobre publicitat.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS