SEGUEIXEN SEMBRANT LA POR

FOTO: EL PAÍS

Dues víctimes més. Un nou atemptat. Avui a Palma. El punt en comú és el de sempre, els assassins d'ETA, una banda que es regenera malgrat les accions policials espanyoles i franceses l'intentin debilitar detenint els seus membres històrics. El malson es repeteix des de fa anys i anys. El cicle torna al seu inici perquè, en matèria terrorista, no hi ha acord polític ni consens de les dues principals forces.
Tot i que tinc les meves teories i crec que podrien funcionar, no seré jo qui aporti la solució. A Madrid hi ha gent prou capacitada per a decidir com acabar amb aquest càncer. Però el problema és endèmic: el govern de torn condemna els atemptats i demana col·laboració a l'oposició mentre aquesta, l'oposició, també condemna els atemptats però va per un altre camí. Us en heu adonat? Mai han coincidit els dos partits en un mateix discurs. Quan un demanava diàleg l'altre instava als fets sense paraules i més tard, quan hi havia canvi de govern, succeïa a l'inrevés.
Tot plegat em sembla molt absurd, injust i del tot incomprensible. Des d'aquí, saben que mai llegiran aquestes línies, demano coherència als qui poden cercar solucions i envio una abraçada molt forta als familiars d'aquestes dues noves víctimes dels assassins d'ETA.

Comentaris

Agnès Setrill. ha dit…
...odio els etarres des del més profund, mai ningú els ha fet tant de mal com perquè responguin matant destroçant famílies senceres. Imperdonable.
Estem al s.XI, i a ningú li falta el més bàsic. No hi ha excusa per matar.
No entenc res!
El que dius és tot cert.
Oscar Ramírez ha dit…
Agnès, està tot dit. Estic d'acord amb cada paraula. Una abraçada.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA