DIARI DE SES ILLES (6): EL PASSAT BEN PRESENT

Hi ha tendències i modes i per culpa d'elles s'obliga a la majoria de la societat a deixar de banda aquells elements que encara podrien marcar una certa referencia o, com a mínim, mantenir el seu glamur social uns quants anys més. Avui en dia és impensable conduir una Derbi Variant o un Simca 1000 sense pensar en un clàssic. La societat massa moderna i els hàbits consumistes imposats per evitar envellir en el conjunt de la societat, ens fan pensar que aquells elements que encara ens fan servei han passat de moda. Veient la foto que us penjo avui, feta aquest diumenge al matí al poble de Pollença, ens venen records del passat. El cas, curiós del tot, és que el senyor que condueix aquest ciclomotor viu en ple any 2010 i viatja amb aquest element de dues rodes sense cap problema. Als pobles se'n veuen molts i ningú en parla mentre a les grans ciutats se les veu en grup i les condueixen els membres de l'associació de motos antigues de torn. Per això m'agraden els pobles, pel fet de veure elements que encara no són vells perquè encara són útils. Els progressos de la societat arriben a totes les llars però, per sort, encara hi ha qui se'ls passa pel folre.

Una frase: No hubo tiempo alguno en que no hubiese tiempo. (Sant Agustí)
Una nota: Un servidor va aprendre a conduir en moto gràcies a un exemplar molt semblant al de la foto. Era la moto del meu avi Lluís i la trobo a faltar molt sovint. A ell, una gran persona, encara més.

Comentaris

DAVID K ha dit…
Jo tinc un ciclomotor igualet, amb el mateix color. Sovint hi passejo per evitar que es rovelli.
Anònim ha dit…
el de la foto se conserva muy bien. ¿Sabes si se vende?
Oscar Ramírez ha dit…
David, així m'agrada, que la treguis i que segueixi ben viva. Aquestes motos no es poden quedar en un racó de casa. Bones festes!
Oscar Ramírez ha dit…
Anónim, dudo que se venda. Para la persona que la conduce imagino que es su medio de transporte diario.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA