EN NOM DE DÉU TOT ÉS POSSIBLE


Santidad, no está sólo, los fieles no se dejan impresionar por las murmuraciones del momento', afirmó el cardenal Angelo Sodano al dirigirse al Papa durante la Misa de Resurrección, en la que le expresó el apoyo de la Iglesia ante los ataques que recibe por los casos de pederastia 
Magre favor fan aquests fidels a la seva pròpia religió amagant l’escàndol, no exigint cap responsabilitat i recolzant a un papa decrèpit que no ha estat capaç d’actuar fent rodar els caps dels capellans pederastes. És per aquesta i altres moltes coses que l’església catòlica és en crisi. Desfasada en el temps, amb idees retrogrades i plantejaments medievals, la Santa Seu i tots els personatges que l’envolten i hi viuen estan aconseguint que cada cop siguin més els creients en Déu que els girin l’esquena.
El passat no s’oblida. Tots sabem que han fet aquests representants del catolicisme en segles anteriors i sempre en nom de Déu. No es passa pàgina tan veloçment quan els pecats a purgar es van acumulant i omplen de porqueria al Vaticà fins els colzes.
Un Sant Pare que el passat Dijous Sant va ser capaç de citar la frase “Jesús, insultat, no va respondre als insults” evidencia que viu en un altre món o que és ple de demagògia i tan impresentable com la colla que l’envolta i s’engreixa gràcies a les subvencions, aportacions estatals, donacions dels fidels i, sobretot, al llegat espoliat durant segles als pobres i també als rics.

Si no saben mantenir el vot de castedat que pengin els hàbits i facin vida sexual normal però que deixin de traumatitzar nens exercint de pederastes sabent que Roma els ajudarà i no els castigarà. Això ja no és cap religió, és una secta que viu de les orgies dels seus professors que enlloc de fer pedagogia fan praxis del sexe prohibit.   

Comentaris

Anònim ha dit…
Nen, espectacular ahir a la tele. Tu i el Tarrasa. Un deu nen, un deu.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, moltes gràcies, el teu oomentari qi que és d voluntat, entrega i savoir affaire.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS