PENSAMENTS LLEUGERS (5): ELS ARBRES PLOREN


-->

Els arbres tenen moltes semblances amb les persones. El cor són les arrels, el cos és el tronc i les venes i arteries, les branques. Són essers vius. Els arbres nus ens esdevenen morts però reviuen, els arbres florits són nadons, aire nou, alés de vida. Res ni ningú pot arrencar la vida a aquests elements quotidians que ens ofereixen ombra a la primavera, fulles seques que ens evoquen sentiments de cobrir amb els braços als més estimats a l'hivern, quan el fred ens fa febles i tendres, com les seves branques nues.
Per això no entenc certes imatges que he hagut de fer i us regalo sense massa plaer, amb el cap confús per retratar vida que es trenca de cop, una poda al febrer en uns arbres que ens comencen a regalar les seves tendres flors tot anunciant l'estiu o la primavera. Aquest crim s'ha comés al barri tarragoní de Torreforta i és fruit d'alguna ment inconscient. Els humans tenim aquestes coses, fem la vista grossa al creixement de la mare natura. Els arbres ploren, no ho dubteu.

Comentaris

Miquel Maiol ha dit…
L'empresa AgroTarraco fa la poda de l'arbrat de Tarragona ciutat i barris. La culpa és de la pròpia empresa i de la regidoria, tecnics al capdavant, que permet fer aquest crim. Jo crec que cal depurar responsabilitats polítiques i sobretot sancionar l'empresa.
Oscar Ramírez ha dit…
Miquel, bona proposta tot i que sigui quasi impossible fer-la realitat. Al nostre país mai es depuren responsabilitats ni es plega, ni s'adverteix ni es sanciona. I així anem fent.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS