CARMEN DE MONTILLA

Seran moltes les persones, la majoria vinculades a forces polítiques, les que posaran el crit al cel quan sàpiguen que la CORI, partit amb representació a l’Ajuntament de Reus i liderat per l’amic Ariel Santamaria, ha fitxat a Carmen de Mairena per ocupar el número 2 de la llista que presenta al Parlament de Catalunya.

Ja va sobtar que l’Ariel anunciés que es presentava a les eleccions autonòmiques i ara, amb aquest nou cop d’efecte, es produiran moltes converses i, sobretot, moltes crítiques. No veig que sigui cap despropòsit que aquest personatge del món artístic sigui a la llista i estic convençut que per dir el que acabo de dir, més d’un em titllarà de frikie. No passa res, me la bufa (i perdoneu l’expressió).

La democràcia permet que tothom qui ho vulgui es presenti a les eleccions i crec que hi ha altres partits, molt més coneguts i amb moltes més història, que tenen gent més inepte a les seves llistes amb noms més populars que han acabat sent, o ho són a hores d’ara, del tot impopulars.

Un acte friki es veure a Montilla i la seva quadrilla ballant com ho van fer l’altra dia (ballar és un dir) tot fent precampanya enlloc d’ocupar-se seriosament del país, nació, autonomia o allò que siguem o ens deixin ser.

Un acte friki es veure als dos principals líders espanyols fent mítings envoltats d’una col•lecció de militants de totes les edats, sexe i races aplaudint els missatges buits que llencen i que s’acabaran traduint en promeses incomplertes.

Un acte de frikisme es comprovar com quan arriben les campanyes, els candidats s’apropen als ciutadans com si en fossin un més tot deixant enrere els quatre anys que han viscut d’esquena a tothom.

Per tant, no es gens estrany que proliferin partits com la CORI i que la gent els voti. Quan un n’està fins els nassos de mentires opta per alternatives i totes elles s’han de respectar. Segur que la Carmen de Mairena cau més bé que el president Montilla, per posar un exemple. Si els partits que van de seriosos acaben fent el ridícul, cal criticar als qui encara no han pogut demostrar les seves possibilitats de gestió?

No m'he begut l'enteniment ni estic dient a qui votaré a les properes eleccions. Si que puc dir a qui no votaré, als qui ens han desgovernat els darrers anys i que van d'esquerres, ecologistes i socialistes quan no ho han estat en cap moment.

Comentaris

Mon ha dit…
Algú ho havia de dir , no?
Oscar Ramírez ha dit…
Per això estem estimat amic, per això estem, jajaja

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS