NOUS VAIXELLS, NOUS CAMINS



Repintats el casc, reformats els camarots i reparats els danys ocasionats a la nau pel desgast del temps i les paraules, aquest bot amb rems de l’oceà virtual, anomenat blog i batejat al seu dia com a “Tot és possible”, torna a salpar ple d’energies.

Com a capità d’aquest vaixell confio en la tripulació de l’anterior viatge, vosaltres. Els vents ens seran favorables malgrat alguns dels qui es creuen déus vulguin fer-nos naufragar o aconseguir que els esculls i les roques de la platja més propera aturin el nostre nou camí.

Aquesta nau disposa, com l’anterior, dels estris necessaris per a la navegació. Informació puntual del món en format de diaris, ràdios i televisions. Estones d’esbarjo transformada en un mapamundi ple de càmeres web en directe. El bagul de rutes passades anomenat arxiu i aquells aparells que permeten saber l’hora, el dia i qui ens espia pel camí.

Benvinguts a bord, gaudiu del viatge i animem-nos tots, els uns als altres, fent petar la xerrada cada cop que arribi una bona nova en format escrit. Amb vosaltres, com abans, Tot és possible.

Comentaris

Anònim ha dit…
Vaya pasada de blog te has marcao!!!!

Felicidades Oscar

Úrsula
Oscar Ramírez ha dit…
Muchas gracias! Espero que os guste también el contenido, jejeje
Mon ha dit…
Molt bé! Com diu el Llach al "Viatge a Itaca"...Ben lluny, em d'anar ben lluny...felicitats
Oscar Ramírez ha dit…
Ei Mon! moltes gràcies! Anirem lluny i no ens aturarem!
Jesús M. Tibau ha dit…
sabia que no tardaries a tornar. Benretornat.
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Jesús. He dubtat molt però al final m'he decidit. Ara em falta anar posant els links dels blogs que llegeixo. Ens parlem. Una abraçada.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS