QUI ELS MOU I A CANVI DE QUÈ?


No acabo d’entendre, o els entenc massa bé, els motius que porten als joves i estudiants francesos a protestar per l’edat de la jubilació que proposa el govern francès liderat per Sarkozy. Fa tretze dies que van iniciar-les les protestes i el país està completament paralitzat perquè, com sempre, quan es fan vagues i manifestacions es perjudica únicament a aquell que no en té la culpa i no pas al govern que és qui ha generat el debat i les protestes.

Entenc que les persones que tenen edats properes a la jubilació, i molt especialment els qui es veuran afectats per la mesura de prolongar la seva vida laboral fins els 67 anys, posin el crit al cel i protestin. El que no em cap al cap és que siguin els més joves els qui mantinguin tot el país submergit en el caos. Estan dirigits pels sindicats en un intent de fer caure el govern? És l’oposició qui els incentiva d’una o altra manera? Qui els impulsa a sortir al carrer en massa, en una actitud gent dialogant i molt violenta per un tema que els toca de lluny?

Sarkozy no ha estat mai cap Sant de la meva devoció però el paper que juguen els joves francesos beneficia més la seva figura i reforça més la seva decisió enlloc de jugar en contra seva com es pretén.

Comentaris

jo ha dit…
los mueven los sindicatos para matar al gobierno de Sarko
Anònim ha dit…
Veure aquests joves manifestar-se per les pensions ho diu tot. Pena.
Oscar Ramírez ha dit…
Jo, Anònim. Completament d'acord. És molt trist i es veu que algú els mou i els manipula. La qüestió és no fer classe i cridar, trencar-ho tot.
Anònim ha dit…
Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ купить кино
для сайта oscar-ramirez.blogspot.com

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS