01 de novembre 2012A Itàlia acaben d’aprovar la reducció del número de províncies existents per estalviar anualment més de 40 milions d’euros i evitar una dràstica i traumàtica pujada de l’IVA que posaria al país veí quasi als límits del nostre.

De les 86 províncies actuals n’eliminaran 35 i d’aquesta manera tanquen portes totes les administracions provincials, juntes i òrgans territorials on, com al nostre país, hi calentaven els seients centenars i milers de persones amb càrrec de partit i sou de luxe assegurat a final de mes. 

A Itàlia han pres altres decisions importants com ara reduir el 20 per cent els càrrecs de l’administració pública, el 10 per cent del personal de les forces armades o el 50 per cent dels vehicles oficials. La propera mesura que es plantegen, com ja es va fer a Grècia, és reduir també el número d’ajuntaments agrupant aquells més propers i més petits per evitar que hi hagi tants alcaldes, regidors, assessors i funcionaris de partit que xuclen de la mamella. 

Podríem fer el mateix al nostre país? Tindríem la voluntat de reduir a la colla de pardals i ocellots que tenen la seva menjadora ben muntada i quan toca treure diners només saben augmentar els impostos? 

La resposta és ben clara. NO. Aquí no plega, mi marxa, ni dimiteix ningú. Parant la mà a final de mes es viu molt bé. Aquí hi ha òrgans provincials i alguns consells comarcals que actualment ja no tenen cap funció però no poden desaparèixer perquè aquí, senyores i senyors, hi ha masses favors deguts i massa gent per col·locar per part dels qui governen que engreixen el llistat de personal endollat i dels qui governaven abans que van endollar als seus blindant-los en molts casos els contractes.

Debat sensat obert. S’accepten opinions. 

One Response so far.

  1. Magnolia. says:


    Aqui viuen masa be per deixar anar la mamella aqui estem en un pais on els nens sels desteta molt tart i cla s ´acostumen a lo facil

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -