13 de novembre 2012Ara que està de moda el sistema de Crowdfunding o micromecenatge, consistent en aconseguir que els projectes sense diners siguin realitat amb les aportacions de moltes persones que aporten petites quantitats que sumen i fan possibles el projectes, em ve al cap la solució per premiar als polítics en funció de la feina realitzada.

Enlloc de donar-los un sou fix mensual que els serveix per garantir quatre anys de bona vida, podríem recaptar mensualment la quantitat a pagar-los depenent del seu esforç. Es tractaria que cada ciutadà aportés una quantitat de diners si considerés que el polític s’ho mereix i que no donés ni un euro en cas contrari. I cada dia 1 de cada mes, el polític cobraria els diners recaptats amb aquest sistema de micromecenatge. 

Els diners que ara guanyen alguns, pocs, i que regalem a molts altres que no s’ho guanyen servirien per afrontar necessitats reals de les ciutats i els seus habitants.  No és pas cap ximpleria la proposta que faig. Seria l’únic sistema per comprovar qui “dona el callo” i es mereix el plat de sopa a taula. Perquè amb l’actual sistema, els qui els paguem el sou mengem carn d’olla i escudella (i ben bona que està) i ells, suposats gestors dels nostres interessos i necessitats, gaudeixen de la llagosta o l’entrecot. 

Proposta feta. Aquí deixo la idea.

2 Responses so far.

  1. Magnolia. says:

    tens mes rao que un sant i que bona que esta la carn d´olla ja ja ja y sobre els politics et dono la rao

  2. prefereixo la carn d'olla abans que als polítics jajaja.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -