AQUEST VESPRE, INVASIÓ


Quan escrius llibres tens ganes que altres ulls els devorin, altres ànimes els despullin i se’ls facin seus. L’ofici d’escriure és fàcil i agradable, un regal del cel quan arriba el moment de posar-te davant del públic i sincerar-te amb ell. Aquest vespre serà un moment especial, un instant de compartir amb molts amics i amigues que heu confirmat la vostra assistència, amb altres persones que no conec encara i que també hi seran. 

Aquests dies són molt intensos per a mi, molt més del que havia previst i per temes aliens a la presentació. Els supero, un a un, tot esperant que arribin altres moments millors. Han estat també dies plens d’entrevistes amb els mitjans de comunicació. 

Ahir al migdia, a Tarragona Ràdio. Em va entrevistar l’amic i periodista Miquel González Richart. Va ser una bona estona de desconnexió, calma i aprenentatge. Avui comparteixo aquesta entrevista amb vosaltres. Espero que us agradi. Sé que aquest vespre us hi veuré a tots i a totes.

La foto que acompanya al post la varem fer ahir a l’acabar l’entrevista. És el Miquel, la seva gossa guia i un servidor. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS