31 de gener 2016
Després d’uns anys de silenci, tot ha tornat al seu lloc i els Premis Literaris de relats de Constantí han revifat amb molta força. Aquest diumenge la Biblioteca Municipal del municipi s’ha omplert per l’acte de lliurament d’aquests guardons. Enguany s’hi havien presentat quasi 300 obres – algunes procedents de l’estranger- i per tant es pot parlar d’un nou èxit de participació. Els relats havien de parlar de la joventut i tot allò que la relaciona, ens hi relaciona o hi relacionem. 

El primer premi ha estat atorgat ex aequo a Marga Monescillo i Miquel Lluis Rubio en la categoria d’adults . En categoria junior ha vençut Tom Colomer i en la de joves, Maria Comes. L’Ajuntament de Constantí ha pres una molt bona decisió al recuperar aquests Premis Literaris que impulsa des del primer dia l’editorial Silva amb el bon amic Manolo Rivera al capdavant. 

Tot allò que sumi i aporti a la cultura ha d’estar ben viu. La capacitat de crear que tothom té amagada, com la creativitat, es desperten únicament a través de convocatòries com aquesta. La meva enhorabona més sincera des d’aquest espai a tots els qui ho han fet possible: organitzadors i participants. 

La foto és del diari Tarragona21 i hi apareixen, entre altres, el Manolo Rivera (primer per l’esquerra), els dos guanyadors de la categoria adults i l’alcalde de Constantí. 
 

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -