DEL TAURÓ AL PEIX MANTA PASSANT PER L'HOME RUC

Atenció a aquesta informació publicada a tota la premsa del país i que hem vist a totes les televisions. La nostra provincia es fa famosa per moments. Som uns craks!
El peix manta no apareix i a la platja llarga de Roda de Barà oneja la bandera groga de precaució Bandera groga de precaució a la platja llarga de Roda de Barà en lloc de la vermella que hi onejava dijous després de detectar-se la presència d'un peix manta.
Vinga, som-hi tots. Tornem a aplicar la nostra intel·ligència. Ara que vagin a Roda de Barà els arponers de Tarragona, els que van començar a matar la taurona Magineta. Que els acompanyin els pescadors aficionats que van seguir torturant-la amb els seus hams. Que hi vagin els banyistes incontrolats que li pujaven a sobre per posar-la encara més nerviosa. Que s'hi apropin els tres herois que la van acabar de rematar per guanyar-se un altre Diploma municipal. Cal acabar amb la bestia abans que ella acabi amb nosaltres!. Ja se sap: ella és on no hauria de ser, ha arribat a la platja tot pertorbant la pau dels homes que apaguen les cigarretes a la sorra, es beuen la cervesa, es menjen la paella i fan guanyar diners als restauradors de la zona. Ella, ha envaït una zona que ja no és seva perquè tot és dels humans. Tornem a organitzar, entre tots, l'espectacle trist i lamentable de Tarragona. Tornem a demostrar que som més dignes de viure a les cavernes que no pas al nostre món. I sobretot, els més llestos, que no confonguin aquest peix manta amb el venedor de torn del top manta que passeja per la platja. Quan aquest peix sigui mort, què serà? què caldrà matar? quin serà el perill? Fins on arribarem?

Comentaris

Anònim ha dit…
Saludos desde Mexico! Me gustó mucho su comentario acerca del trato que debe mantenerse con los animales y la escala de valores humanos. Lo entendí gracias a my esposa que es catalana. Creo que tiene usted mucha razón.
Oscar Ramírez ha dit…
Gracias por el comentario. Lo cierto es que, en esta escala de valores, nadie deberia estar por encima de nadie. Todas las especies deberian tener la misma importancia y las que en teoria estan mas desarrolladas son las que deben comportarse con mas igualdad y dignidad. Algunos seres humanos no parecen descender del mono...
Avui torna a ser alucinant el circ mediàtic que s'ha muntat al voltant de dofins, taurons, rajades...
Oscar Ramírez ha dit…
A mi m'emprenya molt perquè fa molts anys em van ensenyar que quan no tens noticies cal buscar-les o crear-les però mai fer-ne una de gran amb un tema tan petit, banal i irrisori com aquest. I dic banal a nivell informatiu perquè, lògicament, el tema és important però no cal que tingui tan ressó com el que se li dona. El problema és que, com més se'n parla, pitjor perquè agafa dimensions que no toquen. Entre els banyistes que no saben estar enlloc, alguna premsa (de Madrid i teles) que no saben fer bé el seu ofici i els polítics que només saben estar a les fotos, aquest peix acabarà, com el tauró, mort d'angoixa o per les ferides que li faran tots.
Anònim ha dit…
a banda de tot el que comenteu, que em sembla genial i falta la realitat dels mitjans de comunicació del mes d'agost, és a dir si el dia del tauró hagués petat Vandallós 2 ( és un dir) el tauró hagués ocupat 30 segons de qualsevol informatiu. Jo proposo que el mes d'agost descansem tots i que no fagin cap informatiu, i sortirem guanyant.
ge ge ge
Oscar Ramírez ha dit…
D'aquesta manera evitaries molts mals de cap a tots els redactors de diaris i corresponsals que han d'omplir el mateix espai amb menys volum d'informació. Seria una bona idea però llavors els empresaris estarien un mes sense cobrar. Proposta bona però utòpica.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS