ES POT FER TURISME SOLIDARI

He creat un nou mini-espai d'enllaços a la part dreta, sota la llista dels blogs que considero interessants. L'he volgut anomenat Una ullada a perquè l'únic que pretenc és fer, setmanalment, un cop d'ull a racons del món dels quals no se'n parla mai o, quan se'n parla, és per explicar-ne les seves guerres o tragèdies. Crec que és un espai solidari amb aquests països perquè quan no sabem on viatjar i posem als cercadors d'Internet les paraules clau, ens apareixen publicitats d'agències online que sempre ens proposen els mateixos països. La gran majoria de navegants mai es digna a fer una cosa tan senzilla com agafar el mapa del mon i mirar més enllà, centrar-se en noms que no coneixia o, simplement, pensar que a aquells indrets on s'hi han produït desgracies també hi ha racons únics. Per això, per evitar feina a la majoria, neix aquesta petita secció que aniré canviant setmana rere setmana. Si us agrada un dels llocs linkats, poseu el seu nom als cercadors i prepareu el viatge. En la primera entrega he creat cinc enllaços amb els següents països o illes: Aruba, Gàmbia, Papua Nova Guinea, Tanzània i Tuvalu. Si algú de vosaltres coneixia els cinc noms que m'ho digui que el felicitaré personalment. Hi ha de tot i hi ha llocs que es mereixen la nostra visita i esperen els nostres diners de turista.

Comentaris

leanan ha dit…
treballo amb una dona de Gàmbia i m'ha fet gràcia veure'n aquí al nom del país :)


I no cal anar tant lluny per viatjar a llocs a qui ningú en fa cas....
Oscar Ramírez ha dit…
Sempre dic que la gent té la mania de fer viatges llargs i desconeix el poble que té a deu quilometres. El que dius és cert però,mal que mal, si es volen fer viatges llargs, es pot triar algun indret poc turistic com ara Gàmbia. M'ha fet molta gràcia el teu comentari.
g! ha dit…
Excel·lent idea, sempre he cregut que un turisme responsable (solidari) pot beneficiar a tercers i alhora a un mateix.

Li farem una ullada
Oscar Ramírez ha dit…
Tens molta raó amb el que dius. Un turisme solidari que pot ser tan bo com vulguem, beneficia ambdues parts. Salutacions!
Intenta no atropellar cap més gat, jejeje

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS