SMS, UNA BOMBA SENTIMENTAL

M'ha sobtat molt veure els resultats d'un informe que ha fet una empresa de detectius italiana sobre l'amor, la fidelitat i els telèfons mòbils com a eix fonamental del matrimoni. L'informe diu que 9 de cada 10 infidelitats tenen com a detonant aquests aparells i la xifra encara s'incrementa més a Itàlia on al mòbil li diuen, en to amorós, telefonino. On també ho passen malament és a la Xina on 400 milions de persones tenen shouji, telèfon mòbil en xines. No fa masses anys, al país més poblat del món es va produir un allau de divorcis derivats de la projecció de la pel·lícula "el móvil" que abordava la relació entre les infidelitats i els SMS, el missatge més curt i més perillós del planeta. Segons aquest estudi, hi ha persones, la majoria homes, que tenen dos telèfons tot i que la dona només en coneix la existència d'un. L'altra serveix per contactar amb l'amant tot i que sovint la dona se'n acaba assabentant perquè troba el segon mòbil o sospita que el seu home es tanqui tan sovint al lavabo quan, en teoria, no te problemes de pròstata. Un altre motiu de sospita és el fet que, quan la dona espia els missatges del mòbil del seu home, es troba la bústia buida. I per ultim, ara esta molt de moda, les sospites es poden confirmar mitjançant un detectiu i una sola trucada al mòbil. Si la dona rep un missatge on hi diu : Estaré treballant a la oficina fins tard. No m'esperis desperta ja pot començar a demanar els papers de la separació. Tot això ho diu l'informe que jo he volgut contrastar amb altres dades importants per comprovar de quina forma es perd el temps inútilment. A Espanya, de mitjana, parlem pel mòbil 25 hores l'any. També anualment, fem l'amor 18 hores (72 vegades per 15 minuts), llegim llibres 15 hores i anem als museus 2 hores. No cal parlar de veure la televisió i altres activitats lúdiques i gens culturals perquè llavors n'hi ha per posar-se a plorar. Ja ho sabeu, si dubteu de la vostra parella, el mòbil pot donar-vos la resposta.

Comentaris

Unknown ha dit…
Si els telefoninos parléssin...

PRONToooooooooooooo!!!!!
Oscar Ramírez ha dit…
Si però primer calen les normes essencials en qualsevol relació:
- Permeso!
- Avanti
Anònim ha dit…
aprofito aquest bloc per donar una opinió sobre TV3. Si vostè publica algun article sobre aquest tema agrairia fiques aquest post que en tot cas seria el lloc que correspondria.
4.30 de la trada, és dona la lamentablñe noticia d'aquest jugador del Sevilla que finalment s'ha mort. TV5 amb dos presentadors bastant impresentables donen la noticia i fan el que poden, TV1 connexió amb els seveis informatius i donen la informació d'una manera correcta, 3/24 arriben a la secció d'esports i encara no tenen confirmat la mort, exactament el periodista diu "segons ens diuen etc etc", però el desgabell arriba amb TV3 que no diu res en absolut que fan un programa en directa i no tenen ni els sants pebrots de fer una connexió amb el serveis informatius, només una reflexió El Club hagués fet igual si el jugador hagues estat del Barça?. Sencillament lamentable, srs directors de tv3 tenen dues obcions una dedicar-se a la cria del conill o bé planta enciams , tant una com l'altre de ben segur la faran millor que no pas portar aquesta televisió, que segons vostès és la nostra.
gracies
Anònim ha dit…
perdo la signatura és simplement periodista, no pas de TV3, perdó.
Oscar Ramírez ha dit…
Periodista: Quan vostè estava publicant el seu post en aquest blog, jo em disposava a fer un escrit parlant del mateix tema. Li prego que el llegeixi a la portada principal i li agraeixo la seva reflexió que comparteixo totalment.
Unknown ha dit…
Interessant copsar els detalls que va desgranant aquest periodista. Als consumidors de vegades se'ns escapen aquests detalls. O almenys a mi, que no consumeixo gaire esport, comunicativament parlant.

Òscar, aprofito per dir-te que tens un petit detall al meu blog.

Salut,
Oscar Ramírez ha dit…
Tondo. Moltes gràcies per aquest gran detall (no pas petit com dius tu). Em pots explicar una mica més a fons que és aquesta nominació i em pots dir si ara puc penjar el logo, com el tens tu, al meu blog. Com va això. Moltes gràcies. Estic molt content de coneixer gent com tu i compartir.
Unknown ha dit…
:-)

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS