SORPRÈS DE NOU

Us deia fa pocs dies que em sorprenia i molt gratament el fet que aquest blog hagués estat nominat al Thinking Blogger Award que és una mena de guardó que s'entrega a aquells bloggers que tenen la capacitat de fer pensar als altres. Ara he rebut una segona molt bona noticia. Estem també nominats al Blog Activista (teniu el logo a columna de la dreta), un segell creat per Carlinhos Medeiros de Bodega Cultural. Segons m'explica el Josep Maria, el fet de formar part d'aquesta xarxa, identifica als seus integrants com a promotors i defensors de la pau, els drets humans, el medi ambient, els moviments socials, la igualtat de genere, la denuncia i la lluita contra el feixisme o les injustícies entre altres. He de dir que, encara que soni a tòpic, no tinc paraules davant aquesta nominació. Des del primer dia vaig crear el blog tenia clar quines coses cal defensar i quines accions cal rebutjar i, ara més que mai, reitero el dret a viure i deixar viure, la obligació de defensar els altres, de denunciar allò que és dolent, de rebutjar els qui no defensen els altres, els qui maten com a mètode per ser més forts, de protegir el nostre entorn, als nostres i als altres que podrien ser, o senzillament son també, dels nostres. Un agraïment màxim al Josep Maria per nominar aquest blog i una promesa ben clara: no canviaré i si ho faig, serà a millor.

Comentaris

Anònim ha dit…
No et quedis tan sorpres home. Hi ha tans blogs d'aquests a internet que trobar els bons no es pas complicat. A mi el teu blog m'agrada molt per les teves opinions i per poder llegir cada mati la premsa mentre escolto una mica de musica de fons i em prens el cafe i la pasta. I tot aixo ho faig al mateix temps desdel teu blog. I quan acabo amb la premsa entro a mirar els altres blogs que tu recomanas i que em semblen de luxe. Segueix igual que em fas el dia mes agradable.

Joan Ramon
Vilaplana
Anònim ha dit…
perdona volia dir que em prenc el cafe i la pasta i no que me la pres tu. quedi clar.

Joan Ramon
Vilaplana
Unknown ha dit…
Benvingut al club!
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim: La intenció quan vaig crear el blog era justament aquesta: llegir la premsa mentre s'escoltava la ràdio i de pas llegir els meus comentaris. M'agrada saber que és un espai que fa passar bones estones.
Tondo: gràcies !
Unknown ha dit…
Pel Joan Ramon, que m'ha fet pensar amb una cançoneta que sempre deia mon àvia:

Aixeca't aixeca't Elena,
que ton pare et vol casar
amb un xic de Vilaplana
que se'n diu Sebastià
Oscar Ramírez ha dit…
jajaja Tondo, sempre en tens alguna d'amagada per explicar. bona aquesta de la cançó!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS