ENTRADA D'HONOR

Aquesta setmana entra a formar part de la família de blogs que llegeixo i segueixo de ben a prop un espai molt interessant i molt important. Per aquest motiu li dedico més espai i li concedeixo aquesta entrada d'honor a la blogosfera.
Us parlo del blog del meu amic, gran periodista i ex-company de feina Pitu Tarrasa. D'ell en puc dir moltes coses perquè hem compartit molts anys de bona ràdio. Va confiar amb mi el 1995 quan vaig incorporar-me al serveis informatius d'Onda Rambla i, quatre anys més tard, quan ell ja era director de l'emissora i jo Cap d'Informatius d'Onda Cero Reus, va venir a repescar-me pel seu equip per a dirigir els serveis informatius d'Onda Rambla a Tarragona i Tortosa i Onda Cero a Reus. De tots els anys d'ofici, empreses on he treballat i companys que he conegut, el Pitu ha estat la millor troballa que podia fer. Bé, perdó, la segona. La primera va ser la Mar, la meva dona a la qual vaig descobrir quan treballàvem junts en aquesta ràdio que us comentava. Us he de dir que m'agrada molt que el Pitu tingui el seu blog per dos motius. El primer perquè crec que és una persona que té moltes coses a dir i sempre son coses interessants. I en segon lloc perquè recordo que quan treballàvem junts es negava a redactar cap nota, noticia o entrevista amb l'ordinador i ho feia tot en bolígraf i ara s'ha modernitzat i ja té blog. Ho veus com no era tant difícil Pitu?. Bé, de moment ja ha inaugurat el seu espai que ha anomenat Parlem-ne, el mateix nom d'un espai emblemàtic d'aquells anys a la ràdio. Ara esperem que ens regali textos, idees opinions i formes de pensar que ens facin generar debat i coneixement. Enhorabona Pitu !

Comentaris

Jobove - Reus ha dit…
benvingut sigui, el seu pare i el meu eren amics de petits, els va separar la guerra.

en un altre ordre de coses, m'hauries de fer un favor, com col.loques la foto de fondo del teu bloc, a mi sempre em surt fora de recuadre o molt grosa, em pots contestar al meu blog, gràcies

salutacions
Oscar Ramírez ha dit…
El senyor Tarrasa i el seu inseparable Maginet. Vaig tenir el gran honor, malgrat el motiu, de fer el programa especial de sis hores en directe en directe dedicat al senyor Tarrasa el dia que va morir. El llibre de les seves memòries és molt interessant i si no els tens i li dius al Pitu, igual te'n pot aconseguir algun exemplar o deixar-te'n un.
Sobre el tema del banner de capçalera, ara et respondré al teu blog.
Pitu Tarrasa ha dit…
Estimat Oscar, i ara que tinc de dir, no em faixis aquestes coses, saps que tinc una edat i hi ha moments i fets que fan que em posi tou i qualsevol cosa em fa emocionar-me, això si, t'hauria facilitat una foto en la qual estigui més maco i mès jove, tal com soc.
El "Bic" contínua amb mi, així com els meus grans amics, entre els quals, de ben segur, tú ets un dels millors .
Maleït (el Sherlock) que no s'hi pot estar calladet i d'un i do la feina que m'ha donat, jo anava a poc a poc i amb bona lletra, anant fent, i ara sembla que tindre de penjar cada dia alguna cosa i veus per on la feinada que tinc ahores d'ara per acabar d'enllestir la revista del Col.legi.
Sigui com sigui, prometo emocions, intriga, i "dolors de barriga" per alguns.
Salut.
Pitu Tarrasa ha dit…
Benvolgut té la mà maria,
Però va a ser que no, lo de "la mamaria"
Fora "coñas" molt de gust, si el teu pare era amic del meu, de ben segur que era un gran home.
Una salutació molt cordial.
mossèn ha dit…
benvingut ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
Pitu, el que promets m'agrada força. Ara, a cumplir. Per cert, si vols que posi una foto millor, me la fas arribar i faig el canvi.
I per acabar, (que has de dir?), no has de dir res, de veritat. Estic content.

Mossèn, bon cap de setmana. Per cert, quan queda per la gran notícia?
Salvador Guinart ha dit…
Si senyor!!!, molt bé l'article dedicat al Gran Pitu. Jo ja li he deixat un comentari al seu bloc...
Jo també guardo un GRAN record del Pitu i d'aquells temps a Onda Rambla. Hi vaig treballar poc temps, però va ser molt intens i molt, molt agradable. Ell, el Rafa, el Eduard, el Santi Montesinos, la Maribel (per descomptat...), en fi, que guardo un gran record d'aquesta època de la meva vida.
"Buenu" no et foto més el rollo. I ara, com cada dissabte, marxo a esmorzar amb els "amigatxus"... que això és sagrat.
Una abraçada amic!
Oscar Ramírez ha dit…
Van ser molts bons temps amb el bon rotllo com a senyera d'un projecte dedicat i fet per a la ciutadania. Apa, a esmorzar i em sembla bé que sigui sagrat. Les bones tradicions cal mantenir-les.
Mon ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mon ha dit…
Be ja li vaig deixar un comentari de benvinguda al seu blog...pero repeteixo que es una bona incorporacio al mon Blocaire i en concret al tarragoni....Jo tambe us escoltava....El meu contacte amb el Pitu va ser mes aquella botigueta de discos que tenia a la Rambla...Del seu pare i d'en Maginet us en parlare un altre dia..uff quins records!
Oscar Ramírez ha dit…
Mon, no tardis massa en parlar-nos del Senyor Tarrasa i en Maginet. M'agrada que em diguis que també ens escoltaves, de veritat, em fa molta gràcia.
Mon ha dit…
Oscar ja veus que no he tardat gaire..salut company

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS