SONSOLES I MAGDALENA: LES DUES PERLES DEL GOVERN ZP

El post d'avui és molt visual. Diuen que una imatge val més que mil paraules i em quedo amb dues fotos de la jornada, dues instantànies que evidencien que el govern de Zapatero canta. La primera joia visual és de la S.E, la dona de Z.P. Ens mostra la Sonsoles Espinosa assajant l'òpera Aida amb el cor del Liceu. Sempre han dit que té bona veu i ara la podeu veure amb la resta de companyes líriques. Per si no la coneixeu, és la que té la boca més oberta i el cabell més curt. Em pregunto quantes proves haurà fet per arribar a assajar amb el Cor del Liceu on tantes i tantes joves, amb molt bona veu, mai arribaran tot i els seus esforços. Segurament, ser la dona del President del Govern hi té alguna cosa a veure. Per moltes persones, la imatge és tan poètica com irritant, indignant,Sonsoles no és la única veu del govern socialista. Qui també canta és la Ministra de Foment, Magdalena Àlvarez. Ahir el Parlament de Catalunya, tots els partits menys el PSC, va aprovar demanar la seva dimissió per l'afer de l'AVE i tot allò que se'n deriva. Sobta que els socis-lapa de govern de Montilla el deixessin sol davant el perill però per una vegada els he d'aplaudir. Un detall interessant: la foto ensenya el moment de la votació i fixeu-vos que cap d'ells mira de reüll als seus companys per copiar-se el vot, un gest del tot lloable. Les dues imatges les podreu veure, amb text inclòs, al Periodico de Catalunya. En Ferran Monegal deu estar fregant-se les mans amb aquestes dues perles.
Ja que parlem de música i del que ha de fer la gent perquè es conegui la seva veu, aquí teniu aquesta joia, perla o com li vulgueu dir. Aquest noi que ara veureu es diu Paul Potts. És un venedor de telèfon mòbils d'Anglaterra. Es va presentar al casting del programa "Brittain's got talent" i quan el jurat li va preguntar que cantaria, els va dir: vinc a cantar òpera. Fixeu-vos la cara del jurat, en la seva actuació, la cara de la noia que forma el jurat i la resposta final del jurat que, havent-lo escoltat, no tenen qualificatius. Això si que és cantar.


Comentaris

Anònim ha dit…
Que bo aquest anglès. ¿I ara que fa ven telefons o canta?
Salutacions company, jo també sóc de la baca.
Anònim ha dit…
Si que canten, si. Per cert parlant del Liceo. Si l'any 93, després dels "fantàstis" xanxullus olímpics, van ser capaços de deixar cremar el Liceo. No creieu que també seran capaços de fotre a terra la Sagrada Família? Els reptes estan per ser superats i aquestos tenen tots els números per fer-la més grossa. Per cert hi ha un blog que també s'ha fet de la Baca. Si el vols enllaçar és el "De bon matí" del Jordi Escoda de Reus: http://debonmati.blogspot.com
Res més, salutacions i fins un altre. Lo Consueta de Reus.
Anònim ha dit…
Ah!, ja he aconseguit de ficar el bànner correctament.
Oscar Ramírez ha dit…
Hola anònim: No sé si encara ven mòbil o ja es dedica plenament a cantar. Sé que va arribar a la final del concurs però no he mirat com va quedar. Canta bé, oi?
Ei Consueta. Jo estic amb tu. Els reptes estan per superar-lo i aquesta vegada, si fan les coses com ells les volen fer, el superen de totes totes. Ja he vist el teu banner.

I UN SALUTACIÓ MOLT ESPECIAL PER AL JORDI ESCODA: Holaaaaaa ammiicc!
No sabia que tenies blog. Seguia els teus passos gràcies al dial de Punt 6 però com sóc molt per Reus mai ens veiem. Veig que estàs com sempre i això m'agrada molt. Ara mateix et linko i et seguiré llegint. Una abraçada molt forta i gràcies per sumar-te a la BACA.
Roser Pros-Roca ha dit…
El Paul Potts va sorprendre a tothom perquè és molt agosarat posar-se a cantar òpera en un programa tipus "Operación triunfo", del que fa sabem què en surt. És molt lloable, però que el llegir no ens faci perdre l'escriure: li falta molt camí per ser un bon cantant d'òpera, almenys al meu entendre. Em fa patir una mica quan canta, tot i que m'agrada. La premsa es va afanyar a anomenar-lo "el nou Pavarotti". Potser que ens tranquil.litzem tots plegats una mica i veiem a veure què passa amb aquest fenòmen.
La resta de perles... de vegades em sento cansada, tan cansada...
Oscar Ramírez ha dit…
Amb això tens raó Roser. El fet de posar-se a cantar òpera en un concurs així sempre és arriscat. I per altra banda, és veritat que caldrá pulir-lo molt però fa molt bona pinta perquè de pulmons en té i ganes encara més.
eric castel ha dit…
Va guanyar un concurs, li han publicat un disc (si fas servir l'emule allí el trobaràs..) i un dels premis era cantar davant de la reina d'anglaterra, cosa que farà si mal no recordo aquest Nadal.

A aquest si que li ha canviat la vida...
Oscar Ramírez ha dit…
Gràcies per la informació Nastrud. Ara he mirat el Youtube i fins i tot va cantar al Club de TV3. No ho sabia. M'agrada que es promociona gent que canta bé malgrat estigui en contra d'aquests concursos. Gràcies de nou.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS