VILA ENLLÀ (CAPÍTOL 5)

Aquesta setmana començo parlant de la ràdio i més concretament d'una emissora ebrenca, La Plana Ràdio de Santa Bàrbara. La història d'aquest mitjà cal buscar-lo en la dècada dels 60 quan emetia per Ona Mitja. Després de moltes negociacions, reunions i converses, la ràdio s'oficialitza, ja en FM, l'any 1995. Ara, dotze anys després, La Plana Ràdio s'ha convertit en un referent de la comunicació a les Terres de l'Ebre i cal donar molt part del merit a una persona que va treballar i lluitar de valent per fer possible aquesta realitat, el seu director Josep Roig Cardona. Ell presenta el programa "El nostre matí" que presenta, dins la programació d'enguany, novetats molt interessants com una secció anomenada "bloggeijan" on Roig parla amb els autors dels blogs, la gent que cada escrivim allò que pensem i compartit amb la resta de persones. Tinc l'honor d'anunciar-vos que el proper dimecres dia 21, sóc el blogger convidat per parlar del meu espai "Tot és possible" i per recomanar dos blog més que serviran per seguir aquesta roda de converses amb els autors. A mi em va recomanar el Jesús M. Tibau, del blog Tens un racó dalt del món i col·laborador d'aquest programa de La Plana Ràdio. El podreu escoltar els dimarts a les 11.40 del matí. Des d'aquí agraeixo al Jesús que m'hagi recomanat i li asseguro que intentaré estar a l'alçada. Si voleu conèixer més La Plana Ràdio, us deixo l'enllaç del seu blog aquí i també aquest link amb la web oficial de l'Ajuntament on parla d'aquesta emissora. Més coses al Vila Enllà. Dir-vos que he linkat dos nous blogs a la secció Espais molt interessants. El primer és el de Sherlock Holmes Cia Watson, un espai diferent on hi ha algunes petites perles que valen la pena. L'altra blog és visual i l'ha fet un amic meu. És un espai amb petits pensaments acompanyats de grans fotografies que es diu, com l'autor del blog, El Nyèbit.I acabaré parlant del progrés de l'Associació BACA, Blocs Anti Christmas Americà, que ja té dotze blogs membres. Ja sabeu que reclamem que el Nadal s'inicii quan toca i no abans i, sobretot, que els elements que els protagonitzen siguin els nostres i no aquells que ens han volgut imposar els americans. Si veieu un Pare Noel enfilant-se per alguna façana d'alguna casa o xalet, penseu en la depressió que deuen tenir el Tió, l'Home dels Nassos i els Reis d'Orient. Si us voleu apuntar al BACA només cal que m'ho feu saber amb un comentari a qualsevol post i penjant el banner del BACA al vostre blog.

Comentaris

Anònim ha dit…
Sovint, quan baixo a les Terres de l'Ebre per feina, escolto La Plana i no em desagrada gens. La setmana que ve hi he de baixar però encara no sé el dia. A veure si coincideix i t'escolto.
Oscar Ramírez ha dit…
Hola Pau. Suposo que trobaré alguna forma de penjar el so al blog. A veure com va.
Sherlock Holmes ha dit…
Oscar,
Moltes gràcies per fer referència en el teu post al meu bloc.
Que tinguis un feliç dia de bona ràdio, suposo que "xalaràs".
Cordialment, Holmes, Sherlock Holmes.
Oscar Ramírez ha dit…
Gràcies a tu Sherlock per l'espai. Que si xalaré? Fa 4 anys que vaig deixar de fer ràdio per anar a la tele i mai més n'havia tingut oportunitat. Ja et pots imaginar!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS