UNA NOVA FORMA DE FER POLÍTICA: PASSAR DELS VEÏNS


A Cambrils ha nascut una nova forma de fer política. No es pot negar que és del tot original, tant original com indignant. Es tracta d'imposar i no consultar, fer les coses sense avisar, anar fent tot passant dels ciutadans. L'experiència pilot s'ha fet al barri dels Ametllers, a Vilafortuny. D'un dia a l'altra, com si es tractés d'un bolet, ha aparegut una antena de telefonia mòbil damunt de la caseta de Telefònica del carrer Joan Rebull.
Els veïns estan cabrejats i els responsables polítics diuen que publicant un edicte en tenien prou i que no estaven obligats a comunicar res a ningú. Es nota que el regidor responsable del tema ha confós el "talante" preconitzat per ZP pel "palante" que queda més radical i no permet cap diàleg.
Sr. Regidor: posis la merda al terrat de casa seva però no ens la deixi a casa nostra i menys amb aquesta llei del silenci que tan li agrada i que és molt més típica de l'època del Paquito que no pas de la democràcia que, suposem, estem vivint tots malgrat alguns no la comprenguin. Avui, el baròmetre del diari el suspèn i no n'hi ha per menys. S'ha de ser talòs per anar pel món pifiant-la constantment i guanyant-se enemics. Què hi farem, d'on no n'hi ha, no en raja.

Comentaris

Pere ha dit…
És la llei de l'embut, inventada per l'alcalde i exemplificada en el cas de l'ARE que al final li va petar a les mans. Són tan bons que els veïns els passen la mà per la cara però ells segueixen imposant dictatorialment.
Anònim ha dit…
Que alguien tire de la manta y saque la mierda que hay en este ayuntamiento.

Una funcionaria
Oscar Ramírez ha dit…
Pere. tens molta raó. En el cas de l'ARE encara recordo el ridicul que va fer certa persona que volia imposar el projecte i al final va dir que no es feia. Li havien deixat ben clar des de Barcelona i a callar. A més vaig tenir el plaer de saber que no es feia abans que molts dels politics cambrilencs i de primera mà, en una entrevista que em van encarregar.
Aquest embut que dius, té el broc massa petit i hi ha perill que algú la palmi ofegat.
Oscar Ramírez ha dit…
Funcionaria, me consta que muy pronto alguien tirará de ella. Yo tengo cierta información y te puedo garantizar que habrá caña para mucha gente.
Anònim ha dit…
Òscar, explica'ns qui són els sodomitzadors de la foto. Em sembla una foto genial.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, crec que queda clar. El de darrera és poeta frustat i el de davant té nom de conserves. jajajaja, queda clar?
No poso noms per no fer publicitat d'ells, no se la mereixen.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS