08 de maig 2010

Llegeixo que en Robert Parker, famós crític de vins i director de la revista The Wine Advocate, ha fet pública la seva última llista dels millors vins de l’Estat Espanyol tot i que cita únicament els que passen dels 90 punts. Dels 640 vins puntuats n’hi ha 138 de catalans i entre els 20 millors de l’estat, 4 són de Catalunya. Les dues zones catalanes més ben puntuades són a les comarques tarragonines.

Llegeixo que en José Luis Rodríguez Zapatero, famós polític espanyol per haver aconseguit que els espanyols no tinguin diners ni per comprar-se un Don Simón de cartró, ha fet pública la seva intenció d’eliminar a alguns dels seus millors elements del govern per a eliminar despeses. Dels milers i milers de caps de departament i directors generals, càrrecs de confiança i comissaris polítics que formen la llista, un alt percentatge són catalans. Entre les zones més inundades per aquest personal hi figuren les comarques tarragonines.

S’ha d’estar “harto de vino” per aguantar tants xucladors de mamella, ministres i consellers, caps de premsa i gabinet, ajudants i assessors. Si aneu a la bodega no demaneu vi ZP, és de mala collita, surt amarg i provoca nàusees.

4 Responses so far.

  1. Anònim says:

    En Zp és encara més rídicula que el vídeo que has posat, fa llàstima.

  2. Encara més anònim? no ho imagino.

  3. Sara says:

    Europa és un cau de marmotes com el nostre president i al vídeo se'n veuen uns quants. Bon post.

  4. Sara, ara que ho dius, se'n veuen uns quants i quantes, jajajaa. Gràcies per la teva aportació.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -