03 de maig 2010

El Vaticà rep avui la visita de la col·lecció de bisbes belgues que han admès haver comés pederàstia els darrers anys. Caldrà especial atenció a les paraules del Bisbe de Bruixes qui recentment ha comentat que a finals dels vuitanta va abusar d'un jove que a més de ser jove, era el seu nebot. Aquesta tàctica és nova. Em refereixo a la d'exercir aquest delicte amb membres propers, per a convertir el delicte en quelcom més proper.

Si la reunió tingués lloc a qualsevol altre indret del món, la policia muntaria un dispositiu especial a les portes del local i aniria arrestant als delinqüents a la seva arribada. Però pel que sembla l'església està per damunt de tot i fins i tot de les lleis. Pel que sembla Déu, que té ulls per a tothom, deu patir de cataractes.

El Sant Pare hauria de ser el primer en expulsar de la seva comunitat a aquests violadors tot lliurant-los a la justícia. Fa uns quants segles ho feien ells mateixos, comandaven la Santa Inquisició, un tribunal que repartir els castics que ara els haurien d'imposar a ells però ja se sap, "con la iglesia hemos topado".

3 Responses so far.

  1. Em sembla molt bé i tinc molt de respecte per la gent que creu en Déu o en un poder superior. Ara, no entenc com després de segles i segles d'animalades i horrors encara hi ha gent que segueix l'església. És un tema que realment m'indigna, la barra que tenen tota aquesta colla d'hipòcrites pederastes de fer-se passar per missatgers divins. I la barra i hipocresia del Papa (aquest i tots els anteriors, tant m'és) de tancar els ulls i no fer res de res.

    Estaria hores parlant d'aquest tema, realment no ho puc sofrir.

  2. Anònim says:

    M'agrada molt el post que has fet. Tinc molt de respecte a la gent que és creient. El que està perderent credibilitat és l'Església. Gràcies als dirigents d'aquesta institució fa mal a les persones que realment s'han dedicat a ajudar als altres i a fer el bé. Només cal pensar amb el bisbe Casaldàliga, que el papa Joan Pau II no va voler que entrés mai a veure'l al Vaticà. PErquè clar un bisbe amb barret de palla, sense l'anell que mai a volgut i que mira pels seus no deu ser de la categoria dels del Vaticà. Més gent com el senyor Casaldàliga faria que l'Església guanyés cridibilitat!!!

    Montsee

  3. Crec, Myriam i Montse, que estem completament d'acord. Deixant a banda el nivell de creença en Déu que tingui cadascun, és una vergonya que ells que el representen en primer lloc facin el què estan fent i que els bisbes i capellans pederastes en tinguin prou amb unes disculpes per a ser salvats de la crema. Gràcies per ser valentes i compartir opinió.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -