EL PAPA REP ALS BISBES TOCANENS

El Vaticà rep avui la visita de la col·lecció de bisbes belgues que han admès haver comés pederàstia els darrers anys. Caldrà especial atenció a les paraules del Bisbe de Bruixes qui recentment ha comentat que a finals dels vuitanta va abusar d'un jove que a més de ser jove, era el seu nebot. Aquesta tàctica és nova. Em refereixo a la d'exercir aquest delicte amb membres propers, per a convertir el delicte en quelcom més proper.

Si la reunió tingués lloc a qualsevol altre indret del món, la policia muntaria un dispositiu especial a les portes del local i aniria arrestant als delinqüents a la seva arribada. Però pel que sembla l'església està per damunt de tot i fins i tot de les lleis. Pel que sembla Déu, que té ulls per a tothom, deu patir de cataractes.

El Sant Pare hauria de ser el primer en expulsar de la seva comunitat a aquests violadors tot lliurant-los a la justícia. Fa uns quants segles ho feien ells mateixos, comandaven la Santa Inquisició, un tribunal que repartir els castics que ara els haurien d'imposar a ells però ja se sap, "con la iglesia hemos topado".

Comentaris

Myriam Zanatta ha dit…
Em sembla molt bé i tinc molt de respecte per la gent que creu en Déu o en un poder superior. Ara, no entenc com després de segles i segles d'animalades i horrors encara hi ha gent que segueix l'església. És un tema que realment m'indigna, la barra que tenen tota aquesta colla d'hipòcrites pederastes de fer-se passar per missatgers divins. I la barra i hipocresia del Papa (aquest i tots els anteriors, tant m'és) de tancar els ulls i no fer res de res.

Estaria hores parlant d'aquest tema, realment no ho puc sofrir.
Anònim ha dit…
M'agrada molt el post que has fet. Tinc molt de respecte a la gent que és creient. El que està perderent credibilitat és l'Església. Gràcies als dirigents d'aquesta institució fa mal a les persones que realment s'han dedicat a ajudar als altres i a fer el bé. Només cal pensar amb el bisbe Casaldàliga, que el papa Joan Pau II no va voler que entrés mai a veure'l al Vaticà. PErquè clar un bisbe amb barret de palla, sense l'anell que mai a volgut i que mira pels seus no deu ser de la categoria dels del Vaticà. Més gent com el senyor Casaldàliga faria que l'Església guanyés cridibilitat!!!

Montsee
Oscar Ramírez ha dit…
Crec, Myriam i Montse, que estem completament d'acord. Deixant a banda el nivell de creença en Déu que tingui cadascun, és una vergonya que ells que el representen en primer lloc facin el què estan fent i que els bisbes i capellans pederastes en tinguin prou amb unes disculpes per a ser salvats de la crema. Gràcies per ser valentes i compartir opinió.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA