HÒSTIES VIA SEUR


No em sorprèn la notícia que publica aquest dilluns el Diari de Tarragona i que ens diu que quasi la meitat dels municipis del Baix Camp no tenen capellà propi. Els que hi ha, han de fer viatges poble a poble per cobrir les necessitats dels seus fidels i es passen els caps de setmana dalt del cotxe per arribar a fer la missa a totes les esglésies que són al seu abast.

L'església està en crisi més que mai, crisi espiritual entre els humans que desconfien cada cop més d'aquesta comunitat. Potser si els bisbes fossin menys trapelles, per dir-ho suaument, més joves apostarien per a dedicar la seva vida a Déu i la seva obra. Mentre les altes esferes segueixin tacades per l’escàndol i el Sant Pare faci veure que aquí no ha passat res, la situació els anirà en contra.

Més bromur per esmorzar i més dignitat i autocontrol en hores de catequesi. Més justícia i igualtat per a recordar que els capellans no són essers divins sinó terrenals i amb els mateixos deures i drets que les altres persones. Són algunes de les solucions al problema per evitar que, al pas que va aquesta església carca i retrograda, acabi repartint hòsties via SEUR per la manca de capellans d'aquí a pocs anys.

Comentaris

Lluís Bosch ha dit…
Ja s'ho faran, sincerament. I si han de plegar que pleguin, que al capdavall totes les religions tenen una vida, i els déus també s'acaben. No és casualitat que els déus desapareguin per culpa de la religió que els empara.
Anònim ha dit…
Per Barcelona, almenys, el que he vist és que sembla que hi hagi més esglésies evangèliques.
Amb tot el que han arribat a fer, no m'estranya que estiguin en crisi!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA