22 de maig 2010

L’ofici de periodista està com està i no s’hi pot fer massa cosa per a millorar-lo. Si et negues a obeir una ordre, malgrat sigui contraria als teus criteris personals, tens un centenar de competidors que són a les llistes de l’atur esperant el teu càrrec. No parlo per mi, parlo pels companys que actualment treballen a emissores de ràdio, diaris i televisions locals. Aquests darrers dies, farts d’escoltar discursets efímers i opinions banals que evidenciaven el desconeixement de la realitat em feia falta un argument sòlid per dir als dels discursets i les opinions la veritat que veiem en aquesta foto.

John Malkowich al Teatre Metropol , envoltat de l'Alcalde de Tarragona i tres regidores de l’Ajuntament que aguanten el micròfons de tots els mitjans perquè no hi ha periodistes que els aguantin. A això hem d’arribar? El Col•legi de Periodistes i el Sindicat de Periodistes, què pensen fer per a evitar imatges com aquesta? Ho reitero, companys! Una mica de serietat!

2 Responses so far.

  1. Anònim says:

    Quan la política escanya tant fins al punt d'amarar-ho tot, passen coses com la que comentes. O s'està amb ells o no s'està. Per sort, queden periodistes realment compromesos que sí disposen de prou llibertat per a poder mostrar allò que pensen. Que no s'extingeixin mai!

  2. I així ha de ser Albert, cal ser valent i dir les veritats sense por. Tot té els seus riscos però però cal posar emoció a la vida, oi? Moltes gràcies.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -