IL.LUMINATS (12): HEM PERDUT QUATRE ANYS

Tenia pendent una frase que va dir aquest dimecres el president de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense, Rafael Gabriel, en el transcurs de la tertúlia sobre patrimoni que es va fer a Canal Català Tarragona i a la qual vaig assistir com a contertulià. Al final del programa, vaig llegir una notícia publicada a la web de l’Arqueològica Tarraconense que diu, textualment, així:

Després de gairebé tres anys de “forçada” incomunicació a la qual la nostra societat s’ha vist condemnada en la relació amb l’alcaldia de Tarragona el President i el Secretari de la RSAT han estat rebuts per l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i la Sra. Begoña Floria, Tinent d'Alcalde de Participació, Comunicació i Societat de la Informació.

I acte seguit li vaig preguntar al senyor Gabriel: Què ha passat?

Hem perdut quatre anys

Va ser la resposta d’una persona que sempre diu les coses a la cara i amb claredat, una persona que presideix l’entitat referent en arqueologia i patrimoni de la ciutat i que és la què més pot opinar en aquesta matèria. I també és una persona que ha vist com els darrers tres anys no se’ls tenia en compte, ni se’ls atenia, ni se’ls rebia, ni se’ls hi comunicava res.

Com és possible que es perdin 4 anys inútilment quan hi ha tanta feina a fer? Perquè l’actual govern tarragoní s’ha diplomat en posar la pota enlloc d’especialitzar-se en fer les coses en condicions?

Si els romans aixequessin el cap, tornarien a amagar-lo abans que els caigués un tros de muralla a sobre.

Comentaris

Anònim ha dit…
No pot ser que no es parli en tot un mandat amb una entitat que els pot ajudar. El problema es que no accepten les critiques i aixi els va.
Anònim ha dit…
l'arquitecte de la gene no pot dir res si no vol que se li llencin a sobre. callant queda millor, com una figura de porcellana.
Oscar Ramírez ha dit…
Anonim 1, sembla increible i tan cert que fa pena, jajajaja. una forma de funcionar absurda.
Oscar Ramírez ha dit…
Anonim 2, ets pots explicar millor si us plau? sembla un tema interessant encara que amb poques dades...

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS