SI LA POLI FA BOICOT, ALGUN CAP HA DE CAURE AL CLOT.

El titular del dia al meu poble és aquest: La meitat dels agents de la Policia Local de Cambrils agafen la baixa per depressió.

Molt malament s’han de fer les coses per acabar provocant que la meitat de la plantilla de la Policia Local es planti i demani la baixa per depressió en bloc. Òbviament que l’actitud dels agents es pot jutjar i criticar però evidencia que certs polítics no serveixen per governar, manar, gestionar o com li vulgueu dir. El boicot està servit i qui en surt perjudicat és el ciutadà.

En aquests casos cal una actuació ràpida i contundent de l’Alcalde com a persona que ha d’imposar ordre i lògica en el conflicte. El més normal, sota el meu parer, és que el responsable polític de la Policia Local i el propi Cap d’aquest cos siguin cessats de manera immediata.

I cessats els dos responsables, cal que l’Alcalde reuneixi al seu equip i analitzi bé la situació per a prendre més decisions. Amb prepotència no es governa, amb accions dictatorials no es pot tirar endavant un consistori. Humilitat i cap senyors! Encara tenen temps per variar el rumb i demostrar que no són tan dolents com aparenten.

Comentaris

Jordi ha dit…
Tots són dolents, tots! No sé que els passa que quan arriben a dalt es fan malbé!
Oscar Ramírez ha dit…
Jordi, potser en podriem salvar algun de la crema, un o un parell. jejeje

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA