MERCAT CENTRAL ... DE VOTS

Magre favor fan alguns partits polítics a la nostra societat quan ara, just amb les eleccions autonòmiques a la cantonada i per tant amb la precampanya a punt del tret de sortida, han de convertir un tema seriós i delicat en una autèntica arma electoral. Parlo del Mercat Central de Tarragona i el seu projecte de reforma que ha estat aturat tot un mandat a l’Ajuntament per una trista ineficàcia dels qui havien d’impulsar-lo.

El dilluns, el diputat del PSC per Madrid, Francesc Vallès, anunciava que el seu partit presentaria a les esmenes dels Pressupostos Generals de l’Estat per a demanar una partida d’un milió d’euros per a les obres. I ahir dimarts era Esquerra Republicana qui augmentava la quantitat demanar tot dient que en sol•licitaran dos. I hores més tard, es sumava a aquesta mena de subhasta Convergència i Unió dient que ells en demanarien quatre.

Ja és prou trist que el PSC, partit que governa al consistori tarragoní i que ha estat incapaç d’aconseguir els diners que falten per començar les obres en tot un mandat, faci ara promeses al vent en un intent de sumar vots. I encara és més lamentable el paper d’ERC, partit que ocupa la presidència de l’empresa municipal Espimsa que és qui gestiona el Mercat, sumant diners a la proposta indecent i fora de to dels socialistes.

Ara resulta que a tothom li preocupa el Mercat. S’han gratat l’esquena i han passat del col•lectiu de venedors del Mercat, els comerciants de la zona del voltant i els veïns que hi viuen per acabar malvenent la seva trista imatge per quatre vots que no aconseguiran per aquesta via. Sort que alguns d’ells aviat tornaran cap a casa i deixaran de molestar en aquest escenari polític sempre estrany per als tristos mortals.

Comentaris

Anònim ha dit…
TRISTA SITUACIÓ. TRIST SERGI DE LOS RIOS.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, trist, ben trist.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA