FA UNA SETMANA


Fa una setmana que una família viu i dorm sota el pont del riu Francolí, el que connecta el polígon amb l’Avinguda Roma, de la ciutat de Tarragona.  

Els hi importa ben poc si l’ajuntament augmentarà de nou els impostos municipals, si el 14-N hi ha vaga o no, si la prima baixa o puja, si Espanya s’intervé o segueix en números vermells, si es parla de la independència o de l’espanyolisme. 

Fa una setmana que tenen una única preocupació, la que els polítics es passen pel folre. Volen seguir sentint-se persones normals, ciutadans amb dret a la vivenda i al treball que els dóna la calma necessària per pagar el lloguer o hipoteca i comprar menjar. 

I ja fa temps que saben que els bancs són taurons que devoren per plaer, gaudeixen embargant i no tremolen signant documents que porten a les famílies a la ruïna absoluta  mentre els qui manen a Madrid cobren dietes per allotjament quan els sobren cases o es queixen perquè cobren i diuen, amb la boca ben grossa i amb la cara ben dura, que els 5.000 euros o més que perceben no els permeten arribar a final de mes. 

Fa una setmana que una família viu i dorm sota el pont i ja s’ha fet quasi invisible.

Comentaris

Magnolia. ha dit…

Avui per cuasalitat he sabut lo que el señor Mas cobra y no se com no li cau la cara de vergonya mentres tant hi ha gent que o esta pasant malament de veritat boicot a tots els politics
Oscar Ramírez ha dit…
Magnolia, ja no és el fet que els qui governen cobrin. El més lamentable és que hi ha milers i milers de càrresc inútils que són on són per favors de partit i cobrin barbaritats.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS