LA PUBLICITAT ÉS ÚTIL



Deixant a banda els meus vincles professionals amb el món de la comunicació i la publicitat, aquest cap de setmana s’ha pogut comprovar que una bona campanya de difusió per a col·locar un producte funciona. 

La participació massiva dels tarragonins al Mercat Medieval de Tarragona, 80.000 persones segons els organitzadors, i el fet que l’any passat i en edicions recents anteriors quasi bé ningú sabés que es feia aquest esdeveniment posa de manifest que si promociones els productes als mitjans de comunicació i amb altres elements impresos per tota la ciutat i municipis propers assoleixes l’èxit que es mereix qualsevol acte que es fa.

Si no es parla de tu no existeixes. Aquesta norma bàsica en el món del màrqueting i la publicitat alguns l’entenen però altres no. Els qui l’entenen saben com fer les coses i tenen clar que tot s’aconsegueix sumant esforços i creant equip. Els qui no l’entenen viuen a l’Olimp dels Déus, veient-les passar i, en el fons i potser sense voler-ho, enfonsant esdeveniments que poden tenir molta rellevància. 

Sort que el Mercat Medieval de Tarragona ha revifat enguany i ha recuperat molta part de la salut que semblava que havia perdut els últims anys. La publicitat serveix i de molt. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS