GRÀCIES LEONARD!




Crec que és el millor títol per aquest petit escrit que vull dedicar a parlar breument del concert d’aquesta passada nit al Palau Sant Jordi de Barcelona amb el gran Leonard Cohen. Un home gran, i gran home, va sortir a l’escenari a posar-se al públic a la butxaca i ho va aconseguir des del primer moment. 

Quasi quatre hores de concert on va regalar totes les seves cançons, des de les més conegudes i clàssiques, fins al nou repertori dels darrers anys. Acompanyat de bèsties musicals, en to de respecte cap a uns músics de primer nivell i entre ells l’espanyol Javier Mas, el cantant canadenc va demostrar que amb l’edat, ja en té 78, es pot envellir molt i molt bé. 

Agilitat en els moviments i màgia en la veu profunda que va omplir tot el Palau durant tot el concert. So long Marianne i First we take Manhattan van ser les cireretes del pastís, dos dels bisos d’una actuació memorable que de pas ha estat un somni personal complert. 

Ja he vist al gran Cohen. Ja m’ha posat la pell de gallina com ho fa quan l’escolto a casa. Ja m’ha fet tocar el cel. Gràcies Leonard! 

Us enllaço amb la crònica del concert que publica avui La Vanguardia i que considero excel·lent.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA