BATTIATO, AL MARÇ A BARCELONA

Es confirma que Franco Battiato portarà la seva  gira actual, on presenta el seu disc Apriti Sesamo, a Barcelona, Madrid i Burgos. I ja era hora que el sicilià vingués de nou a fer-nos una visita a la qual un servidor no hi faltarà. 

Retrobar-me amb Battiato serà un plaer després d’haver tingut ocasió de mantenir una molt bona relació, i llargues converses, en altres ocasions tant aquí com allà. El dia 20 de març actuarà a l’Auditori de Barcelona, el 21 ho farà a Madrid i el 22 a Burgos. 

De moment, esperant de nou veure’l cara a cara, ens conformem amb els vídeos del seu últim treball. Comparteixo aquesta cançó, amb un caire místic, que s’anomena “Un crit irresistible” i que, traduïda al castellà, diu així: 

Fue maravilloso ese tiempo, que precioso era cuando estábamos perfectamente unidos al lugar y la gente que habíamos elegido antes de nacer. 

Tu corazón es como una piedra cubierta de musgo que nada la corrompe. Tu cuerpo es el pilar de fuego que arde y quema la cara.

Mis brazos se rinden fácilmente tus huesos no sienten dolor. Los minerales de los que se componen, vuelven, regresan al agua.

El sonido de las campanas lejano, irresistible, la llamada que llama a la oración de la puesta del sol. Querido es el espejo, miro y veo que mi alma tiene un rostro.

Te saludo, divinidad de mi tierra. la llamada me invita.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA