14 de gener 2013Aquest cap de setmana ha estat molt fructífer a nivell literari ja que he pogut enllestir del tot el meu nou llibre “Agricultura Mental” escrivint una trentena de nous textos que en formaran part i que es sumen als que es van salvar quan vaig decidir eliminar-ne uns quants.

He afegit doncs noves creacions sobre temes quotidians, experiències viscudes i emocions. No avançaré aquests dies el contingut dels textos perquè han de ser la sorpresa el dia de la presentació del llibre que intentarem fer el proper mes de febrer en un lloc i dia que ja us comentaré amb temps. 

Renacer de nuevo, Conclusiones existenciales, No estoy seguro, Un viejo sabio, Roturas o rupturas, Corazón, Mendigando, Manos, Torre de Babel, Hay emoción, Luz, Doble vida, “Comida” de empresa, Aromas perdidos, Bombón desastrin y Hombro-E.

Aquests són alguns dels títols que he incorporat nous a la secció en castellà ja que el llibre serà en català i castellà. Ara el revisaran i maquetaran a l’editorial i més tard, d’aquí a ben poc, la criatura anirà a impressió. Ha estat un molt bon cap de setmana ple de bona agricultura mental.

7 Responses so far.

 1. Anònim says:

  Ets el millor nen, un crac! quan sigui gran vull ser com tu i avisa quan presentis el llibre que vindré.

  Xavi

 2. Pere Sans says:

  La meva enhorabona més personal i sincera per aquesta nova creació Òscar. A veure si portes aquesta presentació a Barcelona i en gaudim. Salut.

 3. Xavi i Pere, mooltes gràcies als dos. A veure si el puc presentar a Barcelona. De moment a Tarragona ciutat segur que si i més tard a Reus i potser a Cambrils. Ja veurem com tinc l'agenda. Salut als dos.

 4. Anònim says:

  El teu Facebook està que bull. Ja he posat un "me gusta" i he vist que n'hi ha un tou.

  M.F

 5. Moltes gràcies M.F.

 6. Magnolia. says:


  Espero que aquest sigui tant bonic com els altres que es escrit delicats uns i acits dáltres com la vida mateixa un peto

 7. Moltes gràcies Magnòlia, prometo no decebre als meus lectors habituals. En aquest nou llibre, que de nou és un tros de vida, hi ha moments dolços i altres d'àcids.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -