VINDRAN ELS ANYS

Aquest tema dels Manel, gravat a Madrid en un especial de Canal Plus, és dels que més m'agrada. Parla del pas del temps, de coses que no han passat amb qui volies i altres que viuràs amb qui encara no saps, de records que es mantenen. Vaja que crec que és un molt bon tema perquè, com diu la cançó quan comença: vindran els anys i amb els anys, la calma.

Aquesta passada nit he vist tot el concert dels Manel i si teniu la oportunitat us el recomano. És un acústic amb versions diferents dels temes que tanta fama han aconseguit. 


Comentaris

Anònim ha dit…
molt bons els manel i molt encertada aquesta lletra sobretot pel tema de deixar passar ocasions i envellir havent-les perdut. Son grans els manel.
Oscar Ramírez ha dit…
Si, són bons. A mi aquest cançó m'agrada molt perquè crec que a moltes persones els passa justament això, que arriben a iaios o a grans i es penedeixen de coses que han fet i no tenen. Però això és fruit de les errades i hem de viure amb elles tot i que no les hauriem de cometre però som humans i en alguns casos immadurs tot i els anys. Visca els Manel.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS