09 de gener 2013Acabo d’arribar de Tarragona Ràdio on tenia pendent una conversa des de feia mesos i just al sortir he rebut una trucada molt agradable que demostra que, tot i en temps de crisi, hi ha valents  i arriscats. 

El contingut no arriba al moment que hagués desitjat però arriba. És allò que he comentat a vegades: que o falta la pala o falta l’obrer. Vaja, que no sempre lligues tots els elements al mateix moment. 

El cas és que quan fa uns mesos cercava un inversor per un negoci vaig quedar-me a les portes d’aconseguir-ho i ara, que no preveia res, n’he trobat un disposat a arriscar el capital perquè creu en el projecte.

Us imagineu quin contrasentit? Sí, és una bona notícia. Però ara tot queda en quarantena, pendent del que decideixi però amb la capacitat de fer realitat allò que fins ara era un bon propòsit. Tornant al principi del text,  és bo saber que hi ha persones que confien en altres persones tot i les dureses econòmiques i d’això jo en dic confiança i fidelitat. Val la pena que avui estigui content.

9 Responses so far.

 1. Pere Sanz says:

  Tira-ho endavant que ja saps que tens suports. T'espero divendres per dinar.

 2. Ep! Pere. Cap problema pel divendres. L'altre tema el poso en repós uns dies. Encara no sé...

 3. Anònim says:

  ¿ÒSCAR LA INVERSIO ES MOLT ALTA? TOT VA EN RELACIO AL QUE ES POSA I LES GANES DE INVERSIO.

  GLORIA

 4. Nunca es tarde!!!

 5. Glòria, no puc desvetllar l'import de la inversió però és més alta de la que demanava jo fa uns mesos. Més del doble o siqui que l'aposta és forta i clara.

 6. Mónica pues es verdad, jamás es tarde y más cuando hay ese apoyo económico. Ya veré qué hago. :)

 7. Anònim says:

  Mira de fer real el que tinguis pendent que ja has perdut temps. Consell d'amiga.

 8. Amiga, gràcies pel consell. En tot cas, voldria mantenir l'idea inicial que tenia en tots els sentits tot i que no sigui possible. Hauré de pensar-ho molt però sense adormir-me.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -