PINZEuLLADES (10): UNA PERSONA, DOS POLS





Francisco Farreras (més info aquí) és un reconegut artista experimentat en la tècnica del collage en fusta. Avui trio una de les seves obres per comentar. I tot mirant-la, em motiva a dir...

Hi ha una persona, dos pols. Separa els seus dos mons fent equilibris des d’un centre que tremola ple de dubtes. I en el mateix centre, la duresa de les marques que són fruit dels seus errors, les esquerdes del passat mal caminat i la nuesa del present indefinit per la immaduresa. 

I l’envolten els dos pols on es trasllada i perd la vida, un al nord ple tristeses i un al sud per als somriures. I és al mig quan es perilla, quan no sap quin pol tocarà aquell dia. Ara puja i després baixa i s’atura a mig camí, amb inconsciència i cap destí. 

Obre portes i les tanca, li entra gent i la retira, ara vola i després cau com si fos una guspira. Incendiant el seu entorn i perdent les companyies, seguirà entre els dos pols, malgastant el seu futur, els seus dies.

Comentaris

jj ha dit…
soberbi i polit oscar. dos pols, bipolaritat humana i els perills de les persones. comparteixo al facebook.
Oscar Ramírez ha dit…
gràcies jose, ja he vist que has compartit.
pere sans ha dit…
¿quan presentes el llibre? avisans
Oscar Ramírez ha dit…
Pere, a finals de maig al Metropol, avisaré no et preocupis. Tingueu en compte tots i totes que el llibre només es vendrà aquell dia allí i després potser, que no ho crec, per internet.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS