LECTURA



Un blog és un gratacels de paraules, una casa plena de lletres, un riu de síl·labes que s’alimenta d’afluents, esdevinguts en forma de pensament, per a desembocar en aquest oceà on els lectors naveguen amb calma. Aquest any passat, aquest espai, racó o punt de trobada, va ser gratament envaït per quasi 21.000 persones. 

Ho diuen les estadístiques de visites, les mateixes que marquen el nombre total de lectures que ha gaudit aquesta bitàcola personal on “Tot és possible”.  Des del 2007, any d’obertura del blog, han tret el nas i ensumat les realitats que explico quasi 115.000 persones. La xifra és per estar molt content. 

Les mateixes estadístiques, encara que només siguin números, permeten saber els escrits més llegits en tot moment. Avui comparteixo els set que van rebre més lectures durant el 2012. Rellegir és quasi tant bo, o com a mínim igual, que llegir per primer cop. 

1. ARGUMENTOS – (LLEGIR)
2. BÁILAME EL AGUA – (LLEGIR)
3. POQUES PARAULES: GRÀCIES – (LLEGIR)
4. VIENES CON EL SOL – (LLEGIR)
5. Y PREGUNTÓ – (LLEGIR)
6. SMS DE UNA TARDE PERFECTA – (LLEGIR)
7. TRANSPARENCIAS – (LLEGIR)

Hi ha tres escrits més que ocuparien la primera posició (la inauguració del Wok de Les Gavarres), i les dues últimes del rànquing dels deu més llegits (dos articles d’opinió publicats a mitjans de comunicació). Enguany hi haurà més paraules, més pisos del gratacels i més gotes per al riu que segueix nodrint l’oceà que us deia abans.

Comentaris

Magnolia. ha dit…

cada dia quan obro l´ordinador lo prime que miro si ja algun escrit teu si li trobo ja m´as alegrat el dia
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Magnòlia. Amb lectors com tu, dóna gust escriure cada dia.
Anònim ha dit…
amigo mío, !qué grande eres! Tantas palabras bellas salidas del corazón cuestan mucho de escribir pero los que te leémos nos quedamos maravillados. Cuanta bondad y cuanta sensibilidad. Un beso.

Un amigo.
Oscar Ramírez ha dit…
Amigo, muchas gracias por tus palabras, de verdad. Pero envíame un correo y dime quien eres que me tienes intrigado.
Anònim ha dit…
Tindries que posar els quinze o vint més legits que avui tinc ganes de llegir i temps que estic de rodrigues.

Xavi
Oscar Ramírez ha dit…
jajaja Xavi, això no és cap problema però jo recomano que si tens temps et miris l'arxiu per mesos i vas llegint. A la columna de la dreta hi ha aquest arxiu. De totes maneres, si poses al buscador (a dalt a la dreta) la paraula "Diari de les distàncies" trobaràs cinc o sis escrits que són els més llegits després dels que he posat. O sigui que ocupen el lloc del desè al quinzè o setzè. Espero que t'agradin.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS