2017: QUI L’HA VIST?

2017: QUI L’HA VIST?

Ja era complicat creure en els “jocs del mediterrani” (va tot en lletres minúscules com la seva categoria) quan ens ho venien els qui ara governen i van ser capaços d’aconseguir uns quants centenars de vots gràcies a aquesta gran fal·làcia. Perquè d’allò que van ser capaços de vendre als quatre electors del partit i altres certament indecisos, hi van dos móns. 

El “bamboleo bambolea” s’ha convertit en un “mamoneo manonea” que ara s’intenta apaivagar, per part dels roquerols que van donar regnes als instigadors, callant les veus a tots aquells a qui se’ls va demanar que apostessin per la “candi” i enlloc de rebre el taló corresponent han de signar la renuncia al deute perquè, i de nou els roquerols, han de donar la cara en nom dels qui venien la història i han plegat en el moment precís del camí. Què en són de llestos! O... que innocents els altres!

Ara parlo dels ciutadans d’a peu i no pas dels qui han de ser a aquestes festes. Li importa a algú si arriba la bandera dels jocs? Algú dels pocs centenars que van anar al concert dels 40 Principales anava a aguantar el paripé de la bandera dels jocs?

I ara, em venen més preguntes relacionades amb el meu ofici. Com ens podem permetre la qualitat d’anomenar-nos informadors si no informem com toca i Déu mana? Com és possible que el TT posi en portada una noticia on es vegi als quatre gats que hi havia al concert i altres mitjans que SI tenen color i suport polític, i no ho diré MÉS, triïn una foto de portada de la cantant més coneguda de la festa i menteixin dient que hi havia “milers de persones”. Això d’informar és el joc de corrompre la realitat, rebentar les evidències, menystenir la intel·ligència dels lectors, enfotre’sen del veí? 

Els “jocs del mediterrani” eren, són i seran “in secula secolorum” una autèntica “camama” que va servir per malguanyar quatre paperetes electorals indecises. Ni hi ha tants voluntaris com diuen (que els multipliquen com si fossin pas i peixos), ni hi haurà diners per fer inversions coherents que acabaran sent nyaps a les instal·lacions actuals ja mancades de tot, ni aportaran cap qualitat social/turística/promocional a la nostra estimada Tarragona. 

Ni bandera ni jocs! Els pocs diners que siguin capaços d’aconseguir que els destinin a allò que convé. O és que ara si que estan preparats per treure euros de les altres administracions i quan convenen per altres obres són ineptes? 

I si la caixa és famolenca, que l’omplin tots aquells hipòcrites, venedors d’enciclopèdia barata i enganyabatlles que han fet de la seva ànsia recaptatòria un “modus vivendi” xoriçant a tort i dret i ara s’amaguen amb el permís del “mossèn” que du la vara a les processons i altres actes pseudo-eròtic-festius. 

Uff! Quina llista de preguntes i jo que encara no he parlat del 2017.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA